Køb grønnere
Se alle vores miljøcertificerede produkter
    Vi kan gøre det billigere!
    Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres aftørringsprodukter!
    Depotservice
    Skræddersyede depotløsninger
    Restlager
    Restsalg med 10-30% - Begrænset lager!
    Bliv kunde hos os
    Det giver en masse fordele. Send din formular allerede i dag!

     

     

    Alt til kontor & konference

    Kontorland: Kontorartikler, kontormøbler & kontormaskiner til erhverv & private

    Vi leverer alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden. Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde!
    Her finder du alt, hvad du har behov for på dit kontor og i din virksomhed. Fra kontorartikler og kopipapir over makulatorer og printere - Selv rengøringsartikler og alt til husholdning. Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. 
    Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.

    Kontorartikler til store og små
    - Stor nok til de fleste - Personlig nok til dig

    Hos Kontorland finder du alt til virksomheden – uanset om du skal bruge en kuglepen eller et større parti af skriveborde. Vi er en del af Danmarks største kæde for kontorforsyning, og vi er derfor leveringsdygtige i alle nødvendigheder til kontoret – lige fra kopipapir , skriveredskaber og kalendere, over emballage, catering og husholdning, rengøring, aftørring og toiletpapir samt elektronik som printere og makulatorer til whiteboardtavler og kontormøbler. Vi kan kort sagt levere stort set alt, hvad du kan komme i tanke om – til kontoret, lageret eller butikken. Med hovedsæde i Hillerød midt i Nordsjælland og tæt på København kan vi tilbyde dag-til-dag levering af kontorartikler, hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores egne chauffører kører produkterne lige til døren – og bærer dem selvfølgelig også gerne ind. Hos Kontorland lægger vi vægt på den gode service. Vi leverer naturligvis også til resten af Danmark lige fra Odense til Aalborg - blot med GLS.

    Kontorland – kvalitet og konkurrencedygtige priser siden 1981

    Kontorland blev grundlagt i 1981. Selvom der er sket en stor udvikling siden, er der tre ting, der ikke har ændret sig: Vores høje serviceniveau, kvaliteten i vores sortiment og vores konkurrencedygtige priser. Når du vælger os som din leverandør af kontorartikler, er du således altid sikret en kompromisløs kvalitet, favorable priser samt et fleksibelt indkøbssamarbejde og en professionel og erfaren rådgivning – uanset om du repræsenterer en virksomhed med behov for jævnlige leveringer af kontorartikler, eller om du er en privat forbruger med mere beskedne behov.

    Find kontorartikler i webshoppen – eller besøg vores fysiske butik

    Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af kontorartikler. Vi kan næsten med sikkerhed sige, at vi har det, du søger. Skulle du alligevel lede forgæves, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne, ligesom de også gerne giver et par gode råd med på vejen, hvis du skulle være i tvivl om noget i forbindelse med dit indkøb af kontorartikler.
    Besøg også gerne vores butik på Industrivænget 15 i Hillerød, hvis du ønsker at se vores udvalg af kontorartikler, inden du køber.

    Alt i værnemidler 

    Siden Corona/ Covid 19 gjorde sit indtog i landet, har vi vænnet os til at værnemidler er noget vi har brug for i vores daglige arbejdsliv, på kontoret, undervejs på farten i offentlig transport, i erhvervslivet, ude i butikkerne. Alle steder har vi brug for forskellige værnemidler, forskellige typer af produkter som egner sig til lige den situation vi nu er i. 
    Vi har samlet al vores håndsprit, desinfektion, hjemmetest og andre værnemidler på denne side, så du altid har et nemt og hurtigt overblik over vores udvalg. Her finder du også link til temasider om mundbind og visirer, hvor du bl.a. kan finde information om hvilke mundbind, der er bedst. 

    Kildesortering og affaldssorteringssystemer

    Vi kan hjælpe dig til en lettere affaldssortering fx vha. Bica affaldssorteringsspande -  modulopbyggede og fleksible affaldssorteringssystem, der i et enkel og stilrent design gør det muligt at tilpasse og udvide undervejs. Det gør det muligt at indrette fleksible og stilrene affaldssorteringsstationer. Affaldscontainerne findes i forskellige størrelser, med låg med forskellige åbninger og uden låg, og med og uden hjul. 

    Find din printer til erhverv hos Kontorland

    Hos Kontorland har vi branchens højeste serviceniveau med eget værksted tilknyttet – uanset ordrestørrelsen, og om du har brug for et større parti af printere til erhverv, en simpel sort-hvid-printer til kontoret eller en kompakt farveprinter til hjemmekontoret.

    Vi tilbyder et omfattende udvalg af printere til erhvervsmæssig brug, herunder blæk- og laserprintere, storformatprintere, farve- og sort-hvid-printere samt alt-i-en-printere. Vi sikrer dag-til-dag levering i Storkøbenhavn og Nordsjælland og konkurrencedygtige priser. Uanset din virksomheds behov for print, kopi og scanning, kan du få professionel vejledning fra vores ekspertpersonale, der hjælper med at finde den rette løsning til dig. Kontakt os via mail eller telefon 48253666 for personlig rådgivning.

    Velkommen til Kontorland - Din Erfarne Partner inden for Kontorartikler i over 40 År

    I mere end fire årtier har Kontorland været en pålidelig kilde til kontorartikler, og vores dedikation til kvalitet og service har gjort os til en førende aktør inden for branchen. Vi er stolte af at annoncere, at vores fysiske butik har været et fast holdepunkt for kontorartikler i over 40 år, og vores erfaring afspejler sig i vores omfattende sortiment og dybdegående viden.

    Vi er mere end bare en webshop; vi er din dedikerede kontorartikler butik, der tilbyder en unik kombination af online bekvemmelighed og fysisk tilstedeværelse. Hos Kontorland forstår vi, at køb af kontorartikler er en personlig oplevelse, og derfor har vi åbnet vores døre for en fysisk butik, hvor du kan udforske vores omfattende sortiment direkte. Vi tror på at skabe en interaktiv og engagerende shoppingoplevelse, hvor du kan se og føle produkterne, inden du træffer dit valg. Vores erfarne personale står klar til at yde personlig rådgivning og assistance for at sikre, at du finder de perfekte kontorartikler, der opfylder dine behov.

    Vi værdsætter det unikke i både online og offline shopping, og vores fysiske butik styrker vores forpligtelse til at levere ikke kun kvalitetsprodukter, men også en ekstraordinær kundeoplevelse. Uanset om du foretrækker at udforske vores sortiment fra komforten af dit hjem eller ønsker at besøge vores butik og nyde en hands-on oplevelse, er Kontorland her for dig. Opdag den perfekte balance mellem digital bekvemmelighed og personlig service – velkommen til Kontorland, hvor kontorartikler bliver mere end bare forbrugsvarer, de bliver en del af din arbejdsdag.

    For vores erhvervskunder - velkommen til en partner, der forstår behovene og udfordringerne ved at drive en virksomhed. Vores fysiske butiks eksistens i årtier har gjort os til eksperter i at forsyne virksomheder med de nødvendige kontorartikler til en effektiv og succesrig drift. Vi forstår vigtigheden af pålidelig levering, konkurrencedygtige priser og personlig service, og vores dedikerede team er her for at imødekomme dine specifikke B2B-behov.

    Uanset om du ønsker at udforske vores sortiment online eller besøge vores butik og drage fordel af vores lange erfaring, er Kontorland klar til at være din langsigtede samarbejdspartner. Vores mål er at gøre din kontorforvaltning mere effektiv og problemfri. Opdag, hvorfor vores erfaring tæller, og hvorfor Kontorland er den foretrukne partner for virksomheder, der ønsker mere end blot kontorartikler – de ønsker pålidelighed og ekspertise i hvert køb. Velkommen til Kontorland - hvor erfaring møder forretningsbehov.

    Bliv konto-kunde (for erhverv & foreninger)

    Du kan sagtens handle både online og i vores butik både som privat og erhverv uden at være logget ind. Hvis du som erhverv eller forening ønsker den totale oplevelse af service og bekvemmelighed er du velkommen til at blive kontokunde. Som kontokunde bliver din hverdag lettere. Du kan nemt finde dine favoritter i shoppen og altid til særligt gode priser. Så sparer du tid på at sidde og shoppe efter besparelser, og en anden kan nemt tage over ved fravær. Du kan altid se dine tidligere ordrer, og du kan genbestille dem ved lynordrer.

    Bliv kontokunde her.