Duge & servietter

Skab den rette stemning med duge og servietter!

Kontorlands store udvalg af papirduge, rulleduge og servietter i matchende farver gør det muligt for dig at skabe den perfekte stemning - uanset om det er til en børnefødselsdag eller til en eksklusiv virksomhedsmiddag. Og vores store udvalg af professionelle kantine-servietter og servietdispensere samt service hjælper dig med at skabe de perfekte rammer om din professionelle isbod, restaurant eller kantine,  der passer perfekt til dit image og din stil.

Vores produkter til rengøring og desinficering af overflader hjælper dig desuden med at drive dit etablissement effektivt.

En dug skaber atmosfære!

Med en dug tilfører du en penselstrøg af farve og sætter dermed stemningen og atmosfæren med tilhørende forventning til middagen, mødet eller festen. Dugen er med til at gøre ethvert måltid til noget særligt. Desuden er den praktisk og beskytter bordet, hvilket gør at du får mere tid og overskud til gæsterne.

Servietter sender et budskab!

Med servietter kan du gøre ethvert måltid ekstra festligt. Det udstråler professionalisme at have styr på detaljerne og uden servietter føler gæsterne sig ikke ordentligt taget hånd om. Men valget af servietter sender også et stærkt budskab om dig. Du har mulighed for at profilere dig eller din virksomhed med det rette look og match. Hvad enten du vil udstråle miljøbevidst med naturlook, klassisk med hvid enkelhed eller moderne og med på noderne med trendy farver. Kontorland tilbyder et stort udvalg af design, farver og kvaliteter. 1-lags, 2-lags, 3-lags servietter, kaffe-, frokost- eller middagsservietter. Vil du gerne dække et komplet bord med en ensartet og gennemført stil, der går igennem alle detaljer, kan du med mange af vores servietter få matchende duge samt lys. Du kan også vælge at få påtrykt logo, således du på en elegant og effektiv måde kan profilere din virksomhed overfor dine kunder og gæster.

Servietdispensere

Servietholdere og servietdispensere. Du kan vælge mellem borddispensere, vægmodeller og servietholdere i flere farver og materialer varianter.

Bestil dit firmas servietter sammen med alle de andre catering- og kontorartikler, i har brug for. Spar tid, penge og besvær når du bestiller servietterne hos os. Her finder du kendte mærker som Duni, Katrin og Tork.

Har du spørgsmål til vores udvalg i servietter?

  • På telefon 48 25 36 66
  • og på e-mail info@kontorland.dk
  • er vi parate til at hjælpe dig videre med din bestilling samt svare på dine eventuelle spørgsmål!