Te

En verden af te

Te er en hel videnskab, og der findes te til enhver smag, og ethvert tidspunkt og øjeblik på dagen. Kontorland har et stort udvalg af forskellige te-sorter lige fra opkvikkende sort te, over energigivende grøn te til afslappende urtete. Hos os finder du te fra de store anerkendte mærker som Pickwick, Lipton og Yogi. Vi har tebreve pakket i æsker med 20, enkeltæsker med assorterede blandinger, og praktiske display-æsker med op til 24 forskellige slags liggende i hver sit rum. Genialt til mødelokalet og caféen.

Find din favorit-te ved at bruge vores filtre i venstre side. Der kan du sortere efter mærke, type og pakning. Vil du vide mere om the og tilberedning af te kan du læse på Teinfo.dk, der er en vidensportal om teens fantastiske verden stillet til rådighed af den danske tebranche. Her finder du masser af viden om teens historie, dyrkning,  forarbejdning og meget mere. Her har vi udvalgt Teinfo's gode råd til, hvordan du laver en skøn kop te med tebreve:

·         Brug altid koldt, frisktappet vand

·         Hæld kogende vand i et krus og læg et tebrev i

·         Se på pakken, hvor længe teen skal trække, eller lad teen trække efter smag. Urtete og grøn te skal generelt trække væsentligt længere end sort te

·         Tag tebrevet op