Mundbind engangs type IIR 3-lags CE EN14683 m/elastik pk/10

Mundbind type 2R - Godkendt kirurgisk maske - i 1 stk. pakker - m/ 98% bakteriefiltreringseffekt samt beskyttelse mod væskestænk Mere information
 • Mundbind type IIR - Certificerede Mundbind type 2 med øre-elastikker, type IIR, blå, Usteril, med næsestykke. EN 14683 +AC :2019 godkendt. Med et type II mundbind beskytter du både dig selv og dine omgivelser mod smitte, mens du med et type I mundbind beskytter andre mod smitte. Et type 2 mundbind er derfor det bedste valg som beskyttelse om Corona / Covid-19 i en pandemi-tid.
  Kontorland er registreret af lægemiddelstyrelsen til salg af medicinsk udstyr som CE-mærkede mundbind og IVD-, In Vitro Diagnostiske lægemidler (IVD) som fx antigentest (spyttest og næsepodningstest).
  Ansigtsmaske med bløde og stærke øreelastikker samt næseklemme og der sikrer god pasform. Maskerne har en lav respirationsmodstand samt høj bakteriefiltrering. Maskerne anbefales til brug af sundhedsfagligt personaler i operationsstuer eller i omgivelser med lignende hygiejne krav for at mindske krydskontaminering. Med denne mundbeskyttelse beskyttes omgivelserne imod smitte og brugeren imod stænk og sprøjt med et tryk på 120 mmHg. Type IIR godkendt i henhold til EN 14683:2019, hvilket betyder at de er stænkresistente og tætte mod væskegennemtrængning samt høj bakteriefiltrering. BFE >=98%.
  Beskyttelsesmaske der er særdeles velegnet som værnemiddel mod ny Corona-virus / Covid-19 fx under flyrejse, offentlig transport, besøg i supermarked mm.


  Anbefalinger og krav om mundbind

  I Danmark er der ikke længere krav om brug af mundbind eller visir. Det anbefales dog fortsat at bære mundbind eller visir i en række situationer. Se mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og krav om mundbind på Coronasmitte.dk.

  Sundhedsstyrelsen anbefaler at man bruger engangsmundbind som disse, helst med elastikker til ørerne. Mundbindet bør være af medicinsk kvalitet.


  Brugsanvisning - Brug mundbindet rigtigt
  Form næseklemme og anbring masken på ansigtet, sørg for at dække næsen og munden. Sæt øreelastikkerne rundt om ørerne. Masken påtages med det farvede lag yderst og foldes altid helt ud.
  ​Det er vigtigt at man bruger mundbindet rigtigt. Fx, ved at sørge for at have helt rene hænder når man tager det på, vender mundbindet den rigtige vej (det er som regel den farvede side ud), har det helt op over næsen, og herefter trykker og former klemmen på næseryggen, så den slutter helt til næsens form.

  Sådan bruger du et mundbind (fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger)

  1. Før: Vask hænder eller brug håndsprit
  2. Find forsiden. Det er som regel den farvede side
  3. Dæk næse og mund med mundbindet og fastgør det bag ørene
  4. Sørg for, at mundbindet sidder helt tæt til dit ansigt
  5. Rør ikke mundbindet under brug. Skift det ofte og altid, hvis det er vådt eller beskidt
  6. Når mundbindet skal af, skal du tage fat i elastikkerne og ikke røre selve mundbindet. Smid det ud med det samme
  7. Efter: Vask hænder eller brug håndsprit

  Her kan du se Sundhedsstyrelsens vejledning i hvordan man bruger mundbind rigtigt: Hvordan man bruger et mundbind rigtigt - Sundhedsstyrelsens webside

  Specifikationer

  • Type: Mundbind
  • Mærke: Øvrige
  • Farve: Blå
  • Størrelse: One size
  • Usteril, næsestykke
  • Engangs/flergangs: engangs
  • Antal lag: 3-­lags
  • Certifikater: CE
  • Produkt­ eller teststandarder: EN 14683:2019
  • CE­klasse (medicinsk udstyr): Klasse I
  • Direktiver, lovgivning og regler: 93/42/EEC
  • Forpakning : 10 stk = 1 pakke - pakket løst med 10 i én pose.
 • Mærke Øvrige
  Type Mundbind
  Farve Blå
  Størrelse One size
  Variant One size
 • Mundbind-offentlige-rum-digital_tilgaengelig-Dansk.pdf 219.00 Kb
  25875_SST_Corona_Mundbindindsats_Folder_A5_Digital_0907.pdf 378.00 Kb
  mundbind_instruktion.pdf 57.00 Kb
  804126.pdf 688.00 Kb