Black Friday 2022


Black Friday 25. november 2022

Hos Kontorland finder du altid gode Black Friday tilbud, så glæd dig til næste Black Friday den 25. november 2022


På jagt efter Black Friday tilbud?

Hos Kontorland finder du altid et spændende Black Friday tilbud

I november måned kan du finde vores Black Friday tilbud - det kan være kontorstole eller andre kontormøbler eller kontormaskiner vi giver en ekstra rabat på netop den november-dag. 

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdag i november. Den har traditionelt været set på som starten på julehandlen.
Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia. Her blev navnet populært før 1961 og blev brugt bredere omkring 1975, fordi der opstod en voldsom trafik af fodgængere og biler dagen efter Thanksgiving. En alternativ forklaring på navnet fra detailhandelsbranchen er at detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar til november og Black Friday derfor markerede et vendepunkt, hvor der begyndte at komme sorte tal på bundlinjen.

I 2013 kom de første danske webshops med på Black Friday bølgen, og i de senere år interessen for og dermed også salget på Black Friday steget eksplosivt.
Et lignende udsalg kaldet Cyber Monday, der afholdes på internettet tre dage senere vundet indpas ligesom Singles Day i 2017 blev et nyt shopping-fænomen i Danmark.

Kontorland ønsker kunder og forbrugere en god Black Friday :-)