Hæve/sænkebord ConSet 120x60cm, ahorn
Varenummer: 902140
 
Kr. 3.505,00 / stk.
Kr. 4.381,25 inkl. moms
 •  

Lille ConSet Hæve/sænkebord med Pladestørrelse på 120x60 cmMere information

 • Stellet er bygget med henblik på at skabe en så stor fleksibilitet som mulig, uden at gå på kompromis med design og enkelthed.

  Stellet er designet ud fra et ”open frame” koncept hvilket betyder, at man har fuld friplads under bordet og ikke er begrænset af en tværgående stang.

  Højden kan justeres fra 57 cm til 122 cm. Dette betyder, at det kan bruges af børn og voksne i alle højder. Skal du bruge bordet i hjemmet er det dermed ikke kun begrænset til kontor arbejde, men kan også bruges som et perfekt tegnebord til de mindste i familien.

  Der er mulighed for at montere plader helt ned til 60 cm i dybden.

  Bordet kan monteres med hjul og batteri, hvilket giver fuld mobilitet.

  Bordpladen har valnødoverflade (melamin) på både over og underside. Kanterne er af ABS og er 2mm tykke og har en lille runding. Selve grundkernen er en 25mm MFC plade. Pladen er klassificeret som E0, det angiver formaldehyd-indhold i materialet og dets frigivelse. E0 er det laveste niveau,  E1 er lovkrav til indendørs brug.

  Du kan læse mere om laminat og andre overflader i vores Guide om bord-overflader. Læs bl.a. om hvordan du bedst rengør de forskellige typer af overflader.

  MFC/Spåntræ er både fortidens og fremtidens materiale. Der er fine genbrugsprocenter. Måske har materialet været noget i en seng og i næste cyklus bliver det til noget i et køkken. Uanset er det lige nu en bordplade og det kan det være længe. Robust for slid, stød og væsker.

  En firkantet bordplade indgår nemt og ukompliceret i eksisterende indretning. Kabelgennemføring indgår som standard. Pladerne leveres indpakket enkeltvis med forstærkninger i hjørnerne - så din plade kommer frem i hel stand.

  • Leverandørens varenr. 501-37
  • Pladestørrelse 120x60
  • SQ141480 Traversset, 92 cm, neutral

  Læs om ergonomi ved hæve/sænkebordet

  Se vores tema om hjemmearbejdsplads, hvor du også finder kontorstole, godt lys, printere og alt hvad du har brug for til hjemmekontoret

  OBS - selvom vi gør vores bedste for at finde de mest præcise billeder, kan billeder og især farver variere i forhold til det viste.

 • Mærke ConSet
  Type Hæve/sænkebord
  Materiale Melamin
  Bredde 120 cm
  Farve Ahorn/Sort
  Størrelse 120x60 cm
  Kategori Hæve/sænkebord
  Vandring 57-122 cm
  Bordplade-farve Ahorn
  Bordplade-form Rektangulær
  Stel-farve Sort
  Dybde 60 cm
  Bordplade materiale Melamin