Hæve/sænkebord Conset 80x60 cm hvid/hvid
Varenummer: 902432
 
Kr. 3.595,00 / stk.
Kr. 4.493,75 inkl. moms
 •  

Lille Hæve-/sænkebord 80x60 cm - Hvid med hvidt stel  -  velegnet til hjemmekontoret pga. den lille størrelse og den fleksible højdejustering  Mere information

 • Hæve-/sænkebord 80 x 60 cm - hvid med hvidt stel -  velegnet til hjemmekontoret pga. den lille størrelse og den fleksible højdejustering, der gør at både familiens børn og voksne kan benytte skrivebordets hæve/sænke-funktion. Skriveborde, der kan justeres i højden, er vigtige for at kunne arbejde komfortabelt både på hjemmekontoret og på arbejdspladsen. Med et af vores små hæve sænke borde kan du indrette mange arbejdsstationer i små kontorer, eller du kan have det perfekte arbejdsbord på hjemmearbejdspladsen. Bordet flyttes nemt - selv på tæpper - og den elektriske hæve-sænkefunktion fungerer hurtigt og nemt, så husets hjemmearbejdende og skolebørn nemt kan skiftes til arbejde ved bordet. Det fylder ikke meget, optager ikke så meget plads i stuen, og designet er pænt og enkelt, og passer nemt ind i enhver indretning. Så ønsker du at bestille et lille smalt skrivebord eller computerbord kan du nemt bestille online her.

  En lille specialitet
  Borde fra 501-37 serien har 2 specielle karakteristika:
  1. De passer til bordplader, der kun er 60 cm dybe og i bredder ned til 80 cm.
  2. Højdevandringen er 57 til 122 cm (til undersiden af bordet), 57 cm er meget lavt, men det gør at både børn og voksne kan dele et bord og få en god arbejdshøjde. Perfekt til hjemmearbejdsplads eller bare hjemme.
  Hjul kan tilkøbes. Monteres 501-37 med originale ConSet hjul under stellet bliver højden 64-129 cm og det er en meget fin højde både oppe og nede.
  Hjulene kan suppleres med et batteri så man bliver både mobil og ledningsfri.
  501-37 har "open frame" konstruktion med fuld friplads under bordpladen. Vandringen er udpræget stor og dette giver, især, en meget lav nederste højde:
  Deles børn og voksne om bordet vil begge have virkelig ergonomisk gavn af denne specielle funktion.
  Monterer du hjul under stellet er højden stadig lav nok til at opfylde de ergonomiske højdekrav for en fuldtidsarbejdsplads.
  Hjul giver mobilitet og fleksibilitet. Skal bordhøjde kunne justeres uden adgang til stikkontakt kan der tilkøbes en genopladelig batteriløsning.
  Dette smalle stel kan anvendes med bordplader ned til 60 cm i dybden.
  Bordpladen har melamin på både over og underside. Kanterne er af ABS og er 2mm tykke og har en lille runding. Selve grundkernen af en 25mm spånplade. Pladen er klassificeret som E0, det angiver formaldehyd-indhold i materialet og dets frigivelse. E0 er det laveste niveau,  E1 er lovkrav for indendørs brug.
  Spåntræ er både fortidens og fremtidens materiale. Der er fine genbrugsprocenter. Måske har materialet været noget i en seng og i næste cyklus bliver det til noget i et køkken. Uanset er det lige nu en bordplade og det kan det være længe. Robust for slid, stød og væsker.
  En bordplade velegnet til at lave et sidebord eller til forlængelse af en L-formet bordplade. Perfekt, når der kræves ekstra plads.
  • Mærke: Conset
  • Farve: Hvid/hvid
  • Højde: 57 - 122 cm
  • Max belastning: 100 kg
  • Størrelse: 60 x 80 cm bordplade
  • Materiale: Melamin
  • Bordplade tykkelse: 25 cm tykkelse
  • Tilkøb: Hjul

  Du kan læse mere om melamin og andre overflader i vores Guide om bord-overflader. Læs bl.a. om hvordan du bedst rengør de forskellige typer af overflader.

  Læs om ergonomi ved hæve/sænkebordet

  Se vores tema om hjemmearbejdsplads, hvor du også finder kontorstole, godt lys, printere og alt hvad du har brug for til hjemmekontoret

  OBS - selvom vi gør vores bedste for at finde de mest præcise billeder, kan billeder og især farver variere i forhold til det viste.

   
 • Mærke ConSet
  Type Hæve/sænkebord
  Materiale Melamin
  Bredde 80 cm
  Farve Hvid/Hvid
  Tags Ergonomisk
  Størrelse 80x60 cm
  Kategori Hæve/sænkebord
  Vandring 57-122 cm
  Bordplade-farve Hvid
  Bordplade-form Rektangulær
  Stel-farve Hvid
  Dybde 60 cm
  Bordplade materiale Melamin
 • 902432-samlevejl.pdf 6,071.00 Kb
  902432-tekn-tegning.pdf 314.00 Kb
  902432-bordplade.pdf 698.00 Kb