Kontorland er FSC-certificeret

I en FSC-certificeret skov bliver der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. Se vores deltagelse i forskellige FSC-events som FSC-Friday 2020 og FSC-Week 2021.

Hvad er FSC?

I anledning af FSC-ugen 2021 har vi beskrevet vi med FSC´s ord hvad FSC betyder, og viser her eksempler på nogle af vores mange FSC-produkter 

Beskytter natur og klima
FSC-mærket sikrer, at skovarealet vil være det samme generation efter generation. Samtidig sikrer FSC, at dyr, planteliv og vandløb beskyttes, og at dele af skoven fritages fra kommerciel hugst.

Træ er stadig det mest CO2-neutrale materiale, vi har. Så der er god fornuft i at bruge træ, som vi plejer, det skal bare være med omtanke – med FSC-mærket. 

Social ansvar
FSC beskytter og hjælper indfødte og lokalbefolkninger i skove verden over og sikrer dem retten til at bruge skovene. 

Samtidig får mennesker, der bor i og omkring skovene, mulighed for at arbejde i de FSC-certificerede skove. Dermed giver FSC lokalbefolkninger fast arbejde og sikrer dem også ordentlig løn og sikkerhedsudstyr. 


God forretning
Fra regnskov til nåleskov skaber FSC adgang til nye markeder for skovejere, fordi der er en global og lokal efterspørgsel på bæredygtigt træ. I tropiske egne betyder det f.eks., at skovejere ikke fristes til at fælde og brænde skove for at tjene hurtige penge.

Over hele verden drives FSC-skovene med omtanke, så der også i fremtiden kan tjenes penge på dem. 

Kontorland fejrer FSC FRIDAY 2020 D. 25. SEPTEMBER

Kontorland fejrer FSC FRIDAY 2020 D. 25. SEPTEMBER ved at plante Rhododendron i vores bed foran butikken i Hillerød. FSC Friday er en global mærkedag for alle virksomheder og organisationer, der arbejder med FSC-certificeret træ. Kontorland er en miljøbevidst virksomhed, med mange FSC-certificerede produkter i vores butik og webshop, så naturligvis er vi med til at fejre dagen og sikre Forest For All Together.

Følg med på Facebook og Instagram under #fscfriday2020 #forestforalltogether #fscdanmark #kontorland #alttilkontoret