Kontorcykel JobOut 2.0 Sort
Varenummer: 1598715
 
Kr. 3.409,00 / stk.
Kr. 4.261,25 inkl. moms
 •  

JobOut kontorcykel til en aktiv arbejdsdag ved hæve/sænke-bordet, SortMere information

 • Skift din kontorstol ud med en kontorcykel blot 15 min om dagen. Med JobOut kontorcykel kan du nemt kombinere træning og helbred med dit daglige arbejde. Når du bruger den, øger du dit energiniveau, produktiviteten og blodcirkulationen samtidig med at du forbrænder kalorier. Den smidige og lydsvage kondicykel er et perfekt supplement til din kontorstol. 

  Med JobOut Kontorcykel kan du nemt kombinere træning og velbefindende med dit daglige arbejde. Ved anvendelse øges energiniveauet, produktiviteten og blodcirkulationen, samtidigt med at du forbrænder kalorier. Man kan indstille forskellige pedalmodstande for at tilpasse anstrengelsesniveauet. Kontorcyklen har et display, som bl.a. viser tid, distance og antal forbrændte kalorier. Ved hjælp af fire små hjul kan cyklen nemt flyttes. Kontorcyklen er desuden tilpasset, så den også kan bruges af skolebørn.

  OBS! Cyklen har ikke noget styr, så den skal bruges sammen med et hæve-/sænkebord.

  Flyttes nemt med et rullehjul
  Med sine fire dobbelte hjul er den let at flytte mellem forskellige arbejdspladser, skånsom mod både ryg og gulv.
  Her på kontoret har vi en stående fast ved det høje mødebord, så alle har mulighed for at komme forbi, og tager en lille cykeltur i løbet af dagen. Eller i løbet af et møde. Det fungerer perfekt.

  Bruger du den bare 15 min. på niveau 1-2 gør du noget godt for dit helbred, og modvirker de risikofaktorer, der er ved stillesiddende arbejde. Du kan sagtens arbejde og tale i telefon mens du cykler stille og roligt. Og det er ikke meningen man skal svede, så det går heller ikke ud over dit udseende eller "arbejds-look".

  Blød sadel
  Den bløde og brede sadel er velegnet til brug med både jeans og chinos og endnu mere formelt tøj.

  Tavs mekanik
  Med ekstra stille mekanik kan du træne uden at forstyrre kollegerne; Telefonopkald og samtaler kan fortsætte som normalt.

  Let at justere
  Kontorcyklen har let justering af sædet i både længde og højde, så det passer til personer op til 195 cm.

  Du kan få tips til brug og øvelser med dine JobOut massage-redskaber her

  Aktivt siddeunderlag
  Et aktivt siddeunderlag i løbet af arbejdsdagen har en mængde fordele og stor positiv effekt på hele kroppen. Et aktivt siddeunderlag gør, at du sidder ret, tvinges til at strække kroppen og til at bevæge dig. Du aktiverer ryg- og ballemuskulaturen, samtidig med at du forbedrer din holdning, øger blodcirkulationen og forbrændingen.

  Rengøres med fugtig klud og mild sæbe. Opbevares på et køligt og tørt sted.

  • Farve: Sort
  • Materiale: Ramme: Stål, Plastkabinet: ABS, Pedal: PP og Ftalatfri PVC, Sadel: PVC og PU, Display:  Glas, ABS og PC
  • Mål: 101 x 51 x 85 cm.
  • Emballagemål: 92 x 25.5 x 58.5 cm
  • Anbefalet maks. højde: 195 cm.
  • Maksimal vægt: 100 kg. 
  • Vægt: 24,5 kg.

  Også en god ide i skolen:

  Et klasseværelse med variation, øget koncentration og fokus
  Ved at bruge JobOut's produkter kan man skabe et mere varieret klasseværelse med arbejdspladser, der opfylder vores elevers forskellige behov. Nogle står, en anden cykler og andre har puder på stolene. At lave enklere fysisk aktivitet, skifte mellem siddende og stående, træde i en siddende cyklus, balancere og aktivere hænderne, påvirker hjernens årvågenhed og kan lette koncentration og fokus. Selv små øjeblikke af fysisk aktivitet har positive helbredseffekter for hjertet og musklerne, hvilket er gode betingelser for at holde sig sund og stærk.

 • Mærke JobOut
  Type Aktivt siddeunderlag
  Farve Sort
 • 93162000.pdf 942.00 Kb