Elpærer & lysstofrør

Elpærer & lysstofrør

I kategorien elpærer & lysstofrør finder du halogenspots, LED, energisparepærer, lysstofrør samt startere til lysstofrør. Hos Kontorland kan du finde lige den lyskilde du har brug for. Vi ved også, at det efter glødepærens udfasning er svært at gennemskue, hvordan og efter hvilke kriterier man skal vælge sin lyskilde. Derfor har vi skrevet en vejledning til dig om hvad fordele og ulemper er ved halogenpærer, LED-pærer og spareparer, hvor du også kan læse om, hvad de nye kriterier som Lumen, Ra og Kelvin går ud på. Læs vores vejledning til at finde den optimale lyskilde her.

Nemt og effektivt

I vores omfattende filterfunktion i venstre side kan du sortere elpærer og lysstofrør efter mærke og type, men også efter fx sokkelfatning, Watt-tal, farvetemperatur, spænding og RA. Alt sammen så du kan vælge den helt rigtig pære og lysstofrør for dig og dit behov. På Kontorlands webshop har vi gjort det nemt for dig at finde og bestille dine lyskilder. Og det er også effektivt, for bestiller du inden 12 på en hverdag har du varerne ved din dør dagen efter. Vores søde og dygtige medarbejdere bærer endda gerne varerne helt på plads for dig. Så kan det ikke blive nemmere!

Er du i tvivl, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, og du er velkommen til at ringe på 48 25 36 66 og sende en mail på info@kontorland.dk.