Laminering

Laminering får dine print til at holde

Laminering er en perfekt metode til at få dine plakater, kort, messestands- og butiksskilte til at kunne holde. Laminering beskytter dine print mod hårdt slid, sollys, fugt, fedt og røg.  Hos Kontorland finder du lamineringsmaskiner fra anerkendte mærker som Leitz og Fellowes samt lamineringstilbehør som lamineringskort i A4, A5 og A6 format og lamineringslommer i forskellige formater og tykkelser. Hvilken type laminering skal du vælge?

Varm- eller koldlaminering

Koldlaminering er en overfladelaminering, der egner sig godt til indendørs brug. Varmlaminering indkapsler printet i folie på begge sider, og egner sig derfor godt til udendørsbrug. Skal dit print ikke udsættes for fugt, og vind og vejr kan du derfor vælge koldlaminering, der er den billigste metode. Skal dine print kunne klare sig udenfor skal du derimod vælge den vandtætte varmlaminering.

Nemt og effektivt

I vores omfattende filterfunktion i venstre side kan du sortere lamineringsmaskinerne og søge efter mærke, antal varmeruller, maximale lamineringsformat og lommetykkelse. Lamineringslommerne kan du sortere efter mærke, type, format og tykkelse.

På Kontorlands webshop har vi gjort det nemt for dig at finde og bestille dine labeltapes. Og det er også effektivt, for bestiller du inden 12 på en hverdag har du varerne ved din dør dagen efter. Vores søde og dygtige medarbejdere bærer endda gerne varerne helt på plads for dig. Så kan det ikke blive nemmere!

Er du i tvivl, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, og du er velkommen til at ringe på 48 25 36 66 og sende en mail på info@kontorland.dk

HVIS DU...IKKE KAN FINDE DET DU SØGER, SÅ KONTAKT OS!

 

VORES DYGTIGE KONSULENTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE DEN RIGTIGE LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED. 

T  4825 3666
info@kontorland.dk