Makulering

Makulatorer

Hvor hemmelig er du?  - Beskyt dine fortrolige dokumenter og din virksomhed!

En god dokumentmakulator er en vigtig kontormaskine i de fleste kontorer. Identitetstyveri truer os alle især hvis vi ikke passer på vores fortrolige dokumenter, også når vi har smidt dem ud!

Mange virksomheder håndterer store mængder data og information hver dag. Det kan være fortrolige dokumenter, der indeholder informationer, der ikke skal deles med andre. Det er vigtigt at følge Europæiske og lokale regler for databeskyttelse for at forhindre forkert udnyttelse af information. Som virksomhed er du ikke bare ansvarlig for at beskytte dit eget ry, du er også ansvarlig for dine kunders, ansattes og leverandørers ry. 

Hvorfor makulere?

Det er vigtig at sikre, at de ansatte er klar over vigtigheden af databeskyttelse, og at de har adgang til en makulator for at makulere dokumenter som fx paskopier, lønsedler, finansielle rapporter, prislister, bankdetaljer, kundekartotek, etc.

Hvad skal makuleres?

Fortrolige dokumenter i virksomheden eller det private kan indeholde informationer, der ikke skal deles med andre. Bankkortkoder, kontoinformationer, personlige oplysninger eller vigtige virksomhedsinformationer hører til de informationer vi ved skal en tur igennem en makulator før de bliver smidt ud. Men tænker du også på at makulere uønsket post, kvitteringer, fakturaer, regninger,  kopier af identitetspapirer som kørekort, pas, sundhedskort? Også dokumenter med kunders eller personales oplysninger skal makuleres. Der kan være dokumenter med fødselsdato, løn-informationer, marketing- og udviklingsplaner, CV, online passwords. For at sikre dig, at disse informationer ikke kommer videre, har du brug for en makulator. Hos Kontorland finder du et stort udvalg af makulatorer fra anerkendte mærker som Fellowes og Dahles. Du finder også tilbehør til din makulator som makulatorfiltre, -olie, plastiksække og -poser.

Hvordan vælger jeg den rigtig makulator

Når du skal vælge en makulator skal du tænke på hvor mange, der skal bruge den, og hvor ofte den bruges. Og så skal du tænke på hvor stort et sikkerhedsniveau, der er brug for.

Hvor stor en makulator har du brug for (antal liter)?

Har din virksomhed behov for at makulere mange dokumenter dagligt, kan man med fordel vælge en makulator med en høj affaldsvolumen. Makulatorer med lav volumen er fint egnet til mindre kontorer, hvor der kun skal makuleres engang imellem.

Hvor hemmelig er du (hvilken sikkerhedsklasse har brug for)?

Sikkerhedsklasserne

Der findes to typer af makuleringsmaskiner. Dem der skærer strimler, strimmelmakulatorer, og dem der skærer på to ledder, dvs til konfetti, krydsmakulatorer eller konfettimakulatorer. Jo finere de findeler jo højere er sikkerheden. Alle maskiner klassificeres efter forskellige sikkerhedsklasser fra P-1 til P-7. Hos Kontorland finder du kvalitetsmakulatorer, du kan stole på, fra de anerkendte mærker Dahle og Fellowes, i   alle størrelser og typer.

Dernæst kan du tænke på om den skal kunne særlige ting, være særlig hurtig, lydsløs, kunne tage CD'er, være særlig energibesparende eller god for indeklimaet mm. Brug vores grundige filtre i venstre side og find lige den makulator der passer dig og din virksomhed.

Er du i tvivl, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, og du er velkommen til at ringe på 48 25 36 66 og sende en mail på info@kontorland.dk

HVIS DU...IKKE KAN FINDE DET DU SØGER, SÅ KONTAKT OS!

 

VORES DYGTIGE KONSULENTER STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED AT FINDE DEN RIGTIGE LØSNING TIL DIN VIRKSOMHED. 

T  4825 3666
info@kontorland.dk