Skæremaskiner

Invester i en god skæremaskine

Hvor tit har du ikke lige skullet bruge en skæremaskine? Måske har du lånt en, eller klaret dig med en saks. Men med en skæremaskine fra Kontorland på kontoret eller i virksomheden, kan du skære dine print, plakater eller skilte pænt, effektivt og præsentabelt.

Kontorland fører anerkendte mærker som Dahle og BNT. I vores webshop kan du vælge mellem stabelskæremaskiner, bordmodeller, rulleskærere, arkskærere og guillotine-skæremaskiner. Slibning af kniv foregår ved at køre kniven uden papir. Ved rulleskærerer eller arkskærere kører du således kniven frem og tilbage, ved arkskærere eller guillotine-skærere kører du den op og ned uden ark.

Nemt og effektivt

I vores omfattende filterfunktion i venstre side kan du sortere skæremaskinerne og søge efter mærke,  type, maksimum format, skærekapacitet i antal ark og skærelængde. På Kontorlands webshop har vi gjort det nemt for dig at finde og bestille dine labeltapes. Og det er også effektivt, for bestiller du inden 12 på en hverdag har du varerne ved din dør dagen efter. Vores søde og dygtige medarbejdere bærer endda gerne varerne helt på plads for dig. Så kan det ikke blive nemmere!

Er du i tvivl, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, og du er velkommen til at ringe på 48 25 36 66 og sende en mail på info@kontorland.dk.