Pakketape

Pakketape - uundværligt i butik og lager til forsegling, lukning og bundtning.

Hos Kontorland finder du pakketape i mange varianter, den klassiske brede og kraftige emballagetape, der er uundværlig når du skal lukke en papkasse eller en forsendelse sikkert. Ekstra stærk filamenttape til særlig tungt gods. Støjsvage og hurtigklæbende specialtapes samt tape, der fungerer i ekstreme miljøer, som eksempelvis varme, kulde og fugt.

Du finder også flere typer af hånddispensere, der gør det nemt og effektivt at bruge pakketapen. Med håndtag og bremse samt ekstra støjsvage.

Foretrækker du at tænke miljø-ansvarligt, når du køber emballageartikler har Kontorland fx bæredygtig tape lavet af 100 % genbrugsmateriale uden opløsningsmidler.

Brug menuen i venstre side til at finde den pakketape du leder efter.

Husk du også finder andet emballage-tilbehør til tape, bl.a. knive, poselukkere og bindegarn.

Se vores store udvalg i tape af den bedste kvalitet, fra de bedste producenter og til alle formål. Brug vores flotte og brugervenlige webshop til nemt at finde præcis den tape, som du leder efter. Få alle dine emballageprodukter leveret samlet direkte fra vores lager til din dør. 

Hos Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe på tlf.: +48 25 36 66 eller sende en e-mail på info@kontorland.dk