Lad Kontorland hjælpe dig med firmajulegaverne

Vi har tænkt på julegaverne for dig, så det er nemt at være i god tid med at vælge, bestille, og sikre dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en julegave, som helt sikkert glæder, overrasker og forkæler. En gavekurv med sødt og godt til ganen er altid en succes. Det er tid til at bestille julegaverne for julen 2019. 

Julen er hjerternes fest

Julen 2019 ligger i uge 52 fra mandag den 23. til søndag den 29. december 2019.

Helligdage i julen 2019 er: 

  • Tirsdag den 24 dec Juleaften
  • Onsdag den 25 dec. Juledag
  • Torsdag den 26 dec. 2. juledag.

Glædelig jul!

Find julestemningen. Hos Kontorland kan du finde julegaven til ham og hende. Julegaven til den gode kunde, til medarbejderen, du gerne vil give et skulderklap. Du finder den perfekte julegave til samarbejdspartneren, kollegaen og til ham eller hende, der har alt. 

I løbet af august måned lægger vi eksempler på julegaver ud, og du vil allerede kunne bestille julegaverne fra september måned. Så er du sikker på at have julegaverne i hus. 


Vi ved, at firmajulegaver kan være tidskrævende, så vi udvalger forskellige gavekurve af høj kvalitet i forskellige prislejer. Fyldt med vin, øl, nødder, chokolade, bolcher, dragée, lakrids, kaffe, te og kager - altid god kvalitet der smager.
- nemt og bekvemt - og så er julegaverne i hus!

Der er længe til jul, men lige pludselig står julen for døren, og måske har du glemt firmajulegaverne, eller ventet til sidste øjeblik, og så er det pludselig svært at finde på, eller at finde nok til alle medarbejderne.

Ring til os på 48253666 eller skriv til os på info@kontorland.dk, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine firmajulegaver.