Firmajulegaver 2021

Lad Kontorland hjælpe dig med firmajulegaverne

  • Vi har tænkt på julegaverne for dig, så det er nemt at være i god tid med at vælge, bestille, og sikre dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en julegave, som helt sikkert glæder, overrasker og forkæler. En gavekurv med sødt og godt til ganen er altid en succes. 
  • Herunder har vi udvalgt julegaver i forskellige prisklasser.
  • Det er tid til at bestille julegaverne for julen 2021. OBS - Husk at der er 10-14 dages levering på mange af vores julegaver! Så bestil i god tid. Sidste dato for bestilling er 13. dec. 2021. 

Husk også at vi altid har gode vingaver, der også kan bruges som julegaver - Klik på banneret ovenfor og gå til firmagaver

Julen er hjerternes fest

Julen 2021 ligger i uge 51-52 fra fredag den 24. til 2. juledag søndag den 26. december 2021.

Helligdage i julen 2021 er: 

  • Lørdag den 25. dec. Juledag
  • Søndag den 26. dec. 2. Juledag

Glædelig jul!

Find julestemningen. Hos Kontorland kan du finde julegaven til ham og hende. Julegaven til den gode kunde, til medarbejderen, du gerne vil give et skulderklap. Du finder den perfekte julegave til samarbejdspartneren, kollegaen og til ham eller hende, der har alt. 

I løbet af august måned lægger vi eksempler på julegaver ud, og du vil allerede kunne bestille julegaverne fra september måned. Så er du sikker på at have julegaverne i hus. 

Sidste dato for bestilling er d. 13. dec. 2021


Vi ved, at firmajulegaver kan være tidskrævende, så vi udvalger forskellige gavekurve af høj kvalitet i forskellige prislejer. Fyldt med vin, øl, nødder, chokolade, bolcher, dragée, lakrids, kaffe, te og kager - altid god kvalitet der smager.
- nemt og bekvemt - og så er julegaverne i hus!

Der er længe til jul, men lige pludselig står julen for døren, og måske har du glemt firmajulegaverne, eller ventet til sidste øjeblik, og så er det pludselig svært at finde på, eller at finde nok til alle medarbejderne.

Ring til os på 48253666 eller skriv til os på info@kontorland.dk, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine firmajulegaver.