Kontorartikler

Vi leverer stort set alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden - både store og små kvantiteter – alt efter behov! Som medejer af Danmarks største kontorforsyni…

Læs mere

Kontorartikler

Vi leverer stort set alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden - både store og små kvantiteter – alt efter behov! Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde!
Her finder du alle de kontorartikler, som du har behov for på dit kontor og i din virksomhed. Du finder nye spændende produkter samt naturligvis alle de traditionelle varer, som du kender. Du får inspiration til dagligdagen – og til anderledes løsninger . Vores udvalg indenfor kontorartikler omfatter bl.a. kuglepenne, ringbind, arkivmapper, papirclips, brevbakker og tilbudsmapper og meget mere. Vi fører alle de bedste mærker som Esselte, Elba, Post-it, Mayland, Pilot, Avery, m.fl. De fleste varer leveres dag-til-dag, og helt til døren! Ved alle ordrer over en vis størrelse er der gratis fragt.
Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden

  • på tlf.: +45 48 25 36 66,
  • send en e-mail på info@kontorland.dk
  • eller bestil og se priser direkte i vores flotte webshop.

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.

Skjul