Kontorartikler

Er du på udkig efter kontorartikler i høj kvalitet til fordelagtige priser? Så er du kommet til det rette sted. For hos Kontorland har vi næsten alle tænkelige…

Læs mere

Kontorartikler

Er du på udkig efter kontorartikler i høj kvalitet til fordelagtige priser? Så er du kommet til det rette sted. For hos Kontorland har vi næsten alle tænkelige kontorartikler. Og da vi samtidig kan tilbyde konkurrencedygtige indkøbsaftaler, kan din virksomhed få dækket alle behov for kontorartikler ét og samme sted til en fornuftig pris. Udforsk webshoppen, hvor du finder et stort udvalg af forsyninger til kontoret til alle formål og behov.

Udforsk webshoppen, hvor du finder et stort udvalg af forsyninger til kontoret til alle formål og behov.

 

Skjul


Kontorartikler til store og små

Hos Kontorland finder du stort set alt til virksomheden – uanset om du skal bruge en kuglepen eller et større parti af skriveborde. Vi er en del af Danmarks største kontorforsyningskæde, og vi er derfor leveringsdygtige i alle nødvendigheder til kontoret – lige fra papir, skriveartikler og kalendere, over emballage, printere og kasseapparater til kontormøbler. Vi kan kort sagt levere stort set alt, hvad du kan komme i tanke om – til kontoret, lageret eller butikken.

Med hovedsæde i Hillerød midt i Nordsjælland og tæt på København kan vi tilbyde dag-til-dag levering af kontorartikler, hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores egne chauffører kører produkterne lige til døren – og bærer dem selvfølgelig også gerne ind. Hos Kontorland lægger vi vægt på den gode service.

Kontorland – kvalitet og konkurrencedygtige priser siden 1981

Kontorland blev grundlagt i 1981. Selvom der er sket en stor udvikling siden, er der tre ting, der ikke har ændret sig: vores høje serviceniveau, kvaliteten i vores sortiment og vores konkurrencedygtige priser.

Når du vælger os som din leverandør af kontorartikler, er du således altid sikret en kompromisløs kvalitet, favorable priser samt et fleksibelt indkøbssamarbejde og en professionel og erfaren rådgivning – uanset om du repræsenterer en virksomhed med behov for jævnlige leveringer af kontorartikler, eller om du er en privat forbruger med mere beskedne behov.

Find kontorartikler i webshoppen – eller besøg vores showroom

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af kontorartikler. Vi kan næsten med sikkerhed sige, at vi har det, du søger. Skulle du alligevel lede forgæves, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne, ligesom de også gerne giver et par gode råd med på vejen, hvis du skulle være i tvivl om noget i forbindelse med dit indkøb af kontorartikler.
Besøg også gerne vores showroom på Industrivænget 15 i Hillerød, hvis du ønsker at se vores udvalg af kontorartikler, inden du køber.