Lommer & omslag

Find de rigtige plastiklommer og -omslag hos Kontorland! Vi har rigtig mange lommer og omslag, så hvordan vælger du det rigtige omslag? 
Brug filtrene til venstre og vælg først mellem lommer og omslag! Dernæst kan du vælge forskellige tykkelser, åbninger, med og uden huller mm.
Kært barn har mange navne. Hvad er forskellen på charteqs, etui, lommer og omslag?
Vær opmærksom på, at plastiklommer med huller kalder vi for lommer, mens omslag som regel er uden huller og kan have åbning i op til 3 sider. Det kaldes også for charteq eller etui. Etuier har kapacitet til flere ark end omslag eller kan være kraftigere .

Vi har mange typer af lommer og omslag

Måske har du brug for fotolommer for at få orden i alle dine gamle papirfotos? Eller du skal bruge et ganske særligt etui eller chartek, der kun er åbent i toppen? Brug vores filtre til venstre og find det helt rigtige omslag til dit projekt. Søg fx på mærke, format (vi har lige fra A7 til A4 maxi), om der skal være huller i, hvor tyk den skal være eller om overfladen skal være klar eller præget. Kontorland har refleksfri, ekspanderbare, i høj og tværformat, kopisikre og med universalhuller. Vi har også CD-lommer og magnetlommer. Og selvfølgelig kan du vælge miljøvenlige og bæredygtige plastlommer fremstillet af genanvendt materiale. 

Kontorland - Alt til Kontoret - alt i kontorartikler.