Lommer & omslag

Find de rigtige plastiklommer og -omslag hos Kontorland! Vi har rigtig mange lommer og omslag, så hvordan vælger du det rigtige omslag? 
Brug filtrene til venstre og vælg først mellem lommer og omslag! Dernæst kan du vælge forskellige tykkelser, åbninger, med og uden huller mm.
Kært barn har mange navne. Hvad er forskellen på charteqs, etui, lommer og omslag?
Vær opmærksom på, at plastiklommer med huller kalder vi for lommer, mens omslag som regel er uden huller og kan have åbning i op til 3 sider. Det kaldes også for charteq eller etui. Etuier har kapacitet til flere ark end omslag eller kan være kraftigere .

Vi har mange typer af lommer og omslag

Fotolommer er en god måde at beskytte dine fotos på

Måske har du brug for fotolommer for at få orden i alle dine gamle papirfotos? Brug fotolommer og hold dine billeder væk fra skarpt lys, undgå at opbevare dem et sted med svingende luftfugtighed og ekstreme temperaturer. Vores fotolommer er syrefri og forringer eller nedbryder derfor ikke dine dyrebare fotos. Fotolommer fås i størrelser som passer til de fleste billeder formater der bruges i dag. Den mest anvendte billedformat er fotolommer 10x15 cm, men andre formater fås også, fx .

De fleste fotolommer er en A4 side, med med fire rum, så der er plads til otte billeder. fire på forsiden og fire på bagsiden, så billederne ligesom står “ryg mod ryg”. Disse A4 sider har ligeledes huller så de nemt kan arkiveres i et fotoringbind eller fotomapper.

Eller du skal bruge et ganske særligt etui eller chartek, der kun er åbent i toppen? Brug vores filtre til venstre og find det helt rigtige omslag til dit projekt. Søg fx på mærke, format (vi har lige fra A7 til A4 maxi), om der skal være huller i, hvor tyk den skal være eller om overfladen skal være klar eller præget. Kontorland har refleksfri, ekspanderbare, i høj og tværformat, kopisikre og med universalhuller. Vi har også CD-lommer og magnetlommer. Og selvfølgelig kan du vælge miljøvenlige og bæredygtige plastlommer fremstillet af genanvendt materiale. 

Kontorland - Alt til Kontoret - alt i kontorartikler.