Mayland kalender 2020 og 2021

Mayland kalender 2020 og 2021

Du finder et bredt og tidssvarende udvalg af kalender og diverse tilbehør som refills hos Kontorland. 

Vi håber du kan finde den kalender der passer lige til dig! Mayland har i år leveret et spændende sortiment basere på kundernes ønsker og behov, og bestræber sig på at levere kalendere, der skaber glæde og overblik i hverdagen og på jobbet. Og en kalender er lige hvad man har brug for i travl hverdag, hvor der skal holdes styr på både job og familieliv. Du kan finde kalendere her, der hjælper dig med at få ting gjort. Kalendere der hjælper dig med at planlægge din træning. Vægkalendere med smukke motiver som Danske slotte, blomster og natur. Du finder selvfølgelig klassikere som kæmpe vægkalender til kontoret, flagkalender og familiens A4 månedskalender. Du finder også nyheder whiteboard årsoversigt i miljøvenlig PP-plast og den smarte A5 ugekalender "Få det gjort", der hjælper dig med at få struktur på hverdagen.

Nyheder i 2020 kalender kollektionen er blandt andet Life Planner, der giver ultimative planlægningsmuligheder. Når det at planlægge er blevet en livsstil! Kommer både i ugeformat og med en hel side til en dag med masser af plads, Todo lister og To meet lister, der giver mulighed for at få overblik over din hverdag. Genialt til et travlt liv fyldt med madplaner, reflektioner og huskelister.

Doodle - den populære nyhed fra 2019 kommer igen , med plads til at skabe egne lister og planlægningsværktøjer som stickers, plastlommer og lineal-opslag. Der kommer endda en Doodle 2 og 3 udgave, hvor du selv kan farvelægge, og skabe din egne opslag. Det perfekte værktøj til dig, der elsker at hygge dig med hverdagens planlægning.  Af andre nyheder kan nævnes Senior-planlægning - Kalenderen designet til det gode Senior-liv. Den populære Helse-kalender med inspiration til et sundere liv har fået nyt design. DotNotes, Maylands bullet journals, kommer i flere indbindinger, Spiralindbudet og Bog-indbinding med tekstilpræg. I 2020 fås DotNotes endda også i A4-format. Dotnotes er kalenderen, du selv kreerer, og opbygger, så den passer til dit liv. Med prikker eller punkter i stedet for fortrykte linier og rum. Mange af de klassiske time-kalendere, uge-kalendere og spiral-kalendere, mini systemer, family og index planners har fået nye designs til år 2020. Vægkalendere har fået følgeskab af en Københavnskalender med 12 flotte billeder fra hovedstaden.  Der er kommet en Dream & Go - kalender, med drømmeskabende motiver og positive citater i guld. Den skal nok skabe drømme og mod til at leve drømmene ud. En vægkalender med lommer giver dig mulighed for at samle løse papirer passende til månedens aktiviteter. Kæmpekalender nyheden er en whiteboard oversit med pen og ophængningsnåle i lækkert design. Annies vægkalender er en nyhed - en vendbar vægkalender med farverige illustrationer på hver side i flere forskellige formater, også som familiekalender med plastlomme.

Og hele Maylands sortiment er FSC-certificeret hvilket betyder at både skovdriften og materialeforbruget i produktionsprocessen er bæredygtigt.

HVIS DU...ikke kan finde det du søger, så kontakt os!

 

VORES dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. 

T  4825 3666
info@kontorland.dk