Mayland kalender 2021 og 2022

Mayland kalender 2021 og 2022

Du finder et bredt og tidssvarende udvalg af kalender og diverse tilbehør som refills hos Kontorland. 

Vi håber du kan finde den kalender der passer lige til dig! Mayland har i år leveret et spændende sortiment basere på kundernes ønsker og behov, og bestræber sig på at levere kalendere, der skaber glæde og overblik i hverdagen og på jobbet. Og en kalender er lige hvad man har brug for i travl hverdag, hvor der skal holdes styr på både job og familieliv. Du kan finde kalendere her, der hjælper dig med at få ting gjort. Kalendere der hjælper dig med at planlægge din træning. Vægkalendere med smukke motiver som Danske slotte, blomster og natur. Du finder selvfølgelig klassikere som kæmpe vægkalender til kontoret, flagkalender og familiens A4 månedskalender. Du finder også whiteboard årsoversigt i miljøvenlig PP-plast og den smarte A5 ugekalender "Få det gjort", der hjælper dig med at få struktur på hverdagen. Blandt vægkalendere er nyheden i 2021 Vægkalender, Grønne tips, der rammer tidens trend giver anvendelige grønne tips med 12 billeder af frugter eller grønsager. Der er en panorama vægkalender med lomme, samt Savanne-kalender med vilde dyr fra Afrikas savanne.

En helt ny familie spiral ugeplanner planlægningskalender. Hver uge er opdelt i 5 kolonner, så hvert familiemedlem har sin egen skriveplads. Virkelig smart i en moderne families travle hverdagsliv. Blandt familiekalender-nyheder er også en væg-Familiekalender med stickersark, Doodle A3 med stickersark, der nok skal blive populær bland børnefamilier.

Nyheder i 2021 kalender kollektionen er blandt andet at Life Planner, pink, der giver ultimative planlægningsmuligheder, også kommer i et omslag af kunstskind med lukkestrup. Når det at planlægge er blevet en livsstil! Kommer både i ugeformat og med en hel side til en dag med masser af plads, Todo lister og To meet lister, der giver mulighed for at få overblik over din hverdag. Genialt til et travlt liv fyldt med madplaner, reflektioner og huskelister. 
Life planner i A6 kommer med en helt ny lækker trendy leopard-forside, og et splinternyt format: Liggende A5 i tværformat og med elastik og kartonomslag i en virkelig lækker grøn omslagsfarve.

Doodle - den populære nyhed fra 2019 og 2020 kommer igen, nu med praktisk løst omslag i kunstskind - stadig med plads til at skabe egne lister og planlægningsværktøjer som stickers, plastlommer og lineal-opslag. Der kommer endda en Doodle 2 og 3 udgave, hvor du selv kan farvelægge, og skabe din egne opslag. Det perfekte værktøj til dig, der elsker at hygge dig med hverdagens planlægning.  Af andre nyheder kan nævnes Senior-planlægning - Kalenderen designet til det gode Senior-liv. Den populære Helse-kalender med inspiration til et sundere liv har fået nyt design.

DotNotes, Maylands bullet journals, kommer i flere indbindinger, Spiralindbudet og Bog-indbinding med tekstilpræg. I 2021 fås DotNotes også i A4-format i nye lækre omslagsmønstre. Dotnotes er kalenderen, du selv kreerer, og opbygger, så den passer til dit liv. Med prikker eller punkter i stedet for fortrykte linier og rum. Mange af de klassiske time-kalendere, uge-kalendere og spiral-kalendere, mini systemer, family og index planners har fået nye designs til år 2021. Vægkalendere har fået følgeskab af en Københavnskalender med 12 flotte billeder fra hovedstaden. 

Udaterede ugekalendere i A5 er nyt i år, med plads til personlig planlægning og kreationer.

En helt ny Meeting journal 14 x 21 cm Indbundet meeting journal i kunstskind med elastik, specielt udviklet til møder. Notér mødetitel, deltagere, agenda, opgaver samt forberedelse. Indeholder én side med mødejournal samt tre noteringssider pr. møde til 44 møder, samt Notebook Deluxe, Eksklusiv serie af indbundne notesbøger i omslag af blødt kunstskind med elastik, er spændende nyheder i 2021.

Dream & Go - kalenderen fra 2020 er her igen, med drømmeskabende motiver og positive citater i guld. Den skal nok skabe drømme og mod til at leve drømmene ud. En vægkalender med lommer giver dig mulighed for at samle løse papirer passende til månedens aktiviteter. Den populære kæmpekalender nyhed i whiteboard oversigt med pen og ophængningsnåle i lækkert design er her også igen i år. Annies populære vægkalender er her - en vendbar vægkalender med farverige illustrationer på hver side i flere forskellige formater, også som familiekalender med plastlomme.

Hele Maylands sortiment er FSC-certificeret hvilket betyder at både skovdriften og materialeforbruget i produktionsprocessen er bæredygtigt.

ClimatePartner
Udover at trykke på FSC-mærket papir, har Mayland valgt at arbejde med klimaneutral trykning via ClimatePartner ved produktionen af visse dele til sortimentet.
Ved trykning af disse produkter kompenserer Mayland for kulstofemissioner ved at støtte udvalgte miljøprojekter. Dette synliggøres på de udvalgte produkter ved mærkning med et specielt logo, som er trykt i kalenderen. For mere information henviser vi til climatepartner.com

HVIS DU...ikke kan finde det du søger, så kontakt os!

 

VORES dygtige konsulenter står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed. 

T  4825 3666
info@kontorland.dk