Hulapparater

Hulapparater til alle behov

Leder du efter den helt rigtige hulmaskine, så har Kontorland et kæmpe sortiment. Her finder du lige det hulapparat, du har brug for, i alle prisklasser.

Bruger du filtrene i venstre side, er det nemt at finde ud af hvilken hulmaskine du har behov for. Skal du hulle 2 huller eller 4 huller. Skal du hulle igennem 10-20 sider eller skal du lave huller i en større bunke på 100 sider ad gangen?

Hos Kontorland finder du den sikre pålidelige hulmaskine til det daglige brug som fx Leitz 5008 i sort til 2 huller og med skinne, så det er nemt at justere hvor hullerne skal sidde i papiret. Den finder du selvfølgelig også mange forskellige farver.

Skal du bruge en kraftigere maskine men stadig kun til 2 huller er Leitz 5180 med en kapacitet på 65 ark og ekstra gode ergonomiske egenskaber et rigtig godt valg til kontoret.

Skal du have en mere avanceret maskine, der kan klare 4 huller og forskellig tykkelse huller kan det være Leitz 5114, du skal gå efter. Her kan du hæfte op til 30 ark, og med anlægsskinne med lineal og papir-guide-skala til 13 forskellige formater op til A2. Så der er rigtig mange muligheder.