Møbler

Kontorland er andet og mere end kontorartikler og kontormaskiner. Det er også kontormøbler og kontorinventar.

Hos Kontorland får du nærværende, personlig og professionel service, rådgivning og sparring hele vejen.

Kontorindretning skal være funktionel og praktisk, så du kan udføre dit arbejde. Indretningen skal afspejle jeres værdier og skabe tryghed for netop jeres kunder.

Vi skaber indretning med fokus opå design og kvalitet, og vi har stor erfaring med kontorindretning og salg af kontormøbler til virksomheder og institutioner. Har du brug for en total-løsning til en-flere arbejdspladser? Eller et komplet lagersystem? Vi leverer ikke blot skrivebordet, men også stoleunderlaget, whiteboard-tavlen, kontor-artiklerne, brochurestativer, bordskærme og de grønne planter. For ikke at tale om kaffen og toiletpapiret! - Kort sagt: Alt hvad du har brug for til en effektiv arbejdsplads. Vi gør det nemt for dig, og stiller vores mangeårige erfaring til rådighed. 

Kontakt os og få professionel rådgivning og vejledning. Besøg vores udstilling med kontormøbler på Industrivænget 15 i Hillerød. Åbningstider er mandag-torsdag kl. 8:30-16:30 og fredag kl. 8:30-16. 

Her på siden vil du nemt kunne finde og bestille  alt hvad du har brug for til din virksomhed.

  • Hæve/sænkeborde
  • Kontorstole
  • Konferencemøbler
  • Belysning
  • Kantine
  • Loungemøbler
  • Reception
  • Opbevaring
  • Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden på tlf.: +45 48 25 36 66, send en e-mail på info@kontorland.dk eller bestil og se priser direkte i vores flotte webshop.

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores artikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.

Vind en bøtte af Danmarks bedste bolcher!

Tilmeld dig vores nyhedsmail med gode tilbud, og deltag i lodtrækningen om en bøtte af Danmarks bedste bolcher! Vi trækker lod den sidste i hver mdr. Nyhedsbrevet udsendes ud ca. 1 gang om ugen, og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Jeg accepterer at Kontorland A/S må sende mig e.mails. Jeg bekræfter at have læst gældende persondata- og cookiepolitik

Vind en bøtte af Danmarks bedste bolcher!