Have- og udemøbler

Hos Kontorland er vi leveringsdygtige i et bredt og inspirerende udendørsmøbelsortiment.

Vi fokuserer på moderne kvalitets-udemøbler i holdbare, vedligeholdelsesfrie og vejrbestandige materialer.

Vi byder på havestole og -borde, caféstole og -borde, højborde og højstole mm. fra den anerkendte italienske møbeldesigner Gaber. Det er unikke og top-moderne outdoor-møbler, der kan give et touch af stil og kvalitet til enhver restaurant og café med udendørs servering, hotel, altaner, terasser og poolområder, samt kantiner og offentlige rum.

Indrettere og forhandlere vil kunne skabe unikke og kreative løsninger med vores udemøbler. 

Gaber anvender hovedsaligt Techno Polymer til fremstilling af deres plast møbler. Materialet er lysægte, modstandsdygtigt over for pletter og ridser, har fremragende stabilitet og bæreevne, er varmefast og slidstærkt. Materialet er genanvendeligt og let at vedligeholde. 

OBS: For visse havemøbler kan der være leveringstid på 4-6 uger, især ved større ordrer.

OBS: Vær opmærksom på at møbelfragt faktureres efter den faktiske vægt. Dvs. hvert møbel kan have individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

 

Hos Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Hvis du er i tvivl om noget, eller har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at ringe på tlf.: +48 25 36 66 eller sende en e-mail på info@kontorland.dk