Kontorstole

OBS: Vær opmærksom på at møbelfragt faktureres efter den faktiske vægt. Dvs. hvert møbel kan have individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.
OBS: Ved møbler, der ikke er på lager kan leveringstiden være 4-6 uger eller mere. Også selv om der står 3-4 hverdage ud for produktet. Kontakt gerne vores kundeservice på 48 25 36 66 eller mail info@kontorland.dk hvis du er i tvivl.

Kontorstole

Hvor køber jeg den bedste kontorstol?

Stort udvalg og mangeårig erfaring

Kontorland har et stort udvalg af alle forskellige typer af kontorstole til ethvert behov og enhver prisklasse. Vi har mange års erfaring i at indrette arbejdspladser og vælge den rette kontorstol. Kontakt os endelig hvis i har brug for en totalløsning, men også hvis i behov for hjælp til at vælge den rette stol.
Vi har Nordsjællands største udvalg i Malmstole, du er også velkommen til kigge ind i vores store møbeludstilling, hvor vi har et stort udvalg af kontormøbler og alle typer af stole. Det gælder for mange af stolene, at Kontorland naturligvis tilbyder, at du kan prøve stolen kvit og frit i 8 dage.

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Måske sidder du ned 10 timer hver dag på din arbejdsplads! Så gælder det om at investere i en god kontorstol. En der kan indstilles til din krop, men også til at tilpasse sig din krop, dine arbejdsstillinger, og som følger dig, så du kan variere dine arbejdsstillinger hele dagen. Det er nemlig det sundeste. Den bedste arbejdsstilling er den næste! Men det kan også være at i er flere der benytter samme kontorstol i løbet af dagen. Så er det en anden type i skal vælge. Én der tilpasser sig alle dem, der sidder på den men uden at låse, så man ikke skal ind og indstille den hele tiden.

Verdens bedste kontorstol

Malmstolen, der af mange anses for at være verdens bedste kontorstol har alle indstillingsmuligheder, så du er sikker på, at den også passer dig. Det er stolen til dig, der sidder ned 8 timer hver dag. Eller måske endda mere!

Den billigste kontorstol

I den anden ende finder du en type stol, der har alt det en stol skal have til en god pris, men som måske ikke er beregnet til at sidde på hver dag i 8 timer.

Rigtig mange gode kontorstole fra anerkendte møeblproducenter

Derimellem har vi stole i alle prisklasser og alle typer. Gode ergonomisk udformede stole i flot design og med god siddekomfort fra fx Goal fra Interstuhl, Valo fra Dauphin og RH Mereo fra Flokk.


Hvad er en støtteståstol?

Ståstøttestole, support stole og sadelstole er alle stole, der kan støtte dig i en stående eller halvstående ergonomisk stilling. 

Med en stå-støttestol, en supportstol eller en sadelstol kan du variere din arbejdsdag. Variation i siddestilling er vigtig i løbet af en lang arbejdsdag foran en computerskærm. En stol uden ryglæn, men med support giver en åben kropsholdning, og sørger for at dine rygmuskler arbejder. Det giver bedre blodgennemstrømning, bedre fordøjelse og derved mere comfort og mindre smerte i løbet af hverdagen. 
En ståstøttestol bruges ofte sammen med et hæve-sænkebord, og kan give også give god aflastning når man står meget op på arbejdet.

Her finder du specialdesignede ergonomiske stole som Back App 2.0, der bl.a. træner ryggens stabiliserende muskler, mens du sidder, og samtidig øger dit energiforbrug ved at balancere. Backapp chair eller Back App stolen holder dig i bevægelse hele dagen. Den ergonomiske stol uden ryglæn men med kugle, der vipper aktiverer dine rygmuskler mens du sidder ved at holde dig i en aktiv balance-tilstand, så du bruger energi. Du får en bedre holdning, mindre ondt i ryg og nakke. Der er stor sandsynlighed for at du kommer til at føle dig friskere og mere oplagt.

Stå/støtte-stole fra Moizi er for dig, der har brug for aflastning og bevægelsesfrihed i løbet af dagen. Kontorland fører også Interstuhl Up-is-1, der er en taburet med stor bevægelsesfrihed. Den glider med dig, hvor du en er, så du får mulighed for at indrette dine arbejdsvaner på en helt ny måde og aldrig gror fast! Tag den med til møder, glid på den fra bord til arkiv. Sadelstolen Moving Workmate støtter dig med højdejustering og vippefunktion, og bliver din bedste ven i løbet af arbejdsdagen. 

Mange mennesker døjer med fastlåste arbejdsstillinger og nummer 1 er det gode udstyr. Det er et krav at udstyr som skærm, mus og tastatur er af god kvalitet. En god kontorstol er en investering i dit helbred. Gå ikke ned på udstyr!

 

Variation i arbejdsstillingerne

Når det rette kvalitetsudstyr er på plads kommer næste trin, hvor man sørger for at variere sine arbejdsstillinger. Stå op, gå, sid på forskellige måder i løbet af dagen. Behøver du fx at sidde ned mens du snakker i telefon eller mens i brainstormer? Har du brug for at have både en kontorstol og et balancebræt eller en ståmåtte, så du faktisk husker at udnytte dit hæve/sænkebord? Du kan læse mere om hvordan du varierer arbejdsstillingerne og passer på dit helbred på Krop og kontors webside.
Der forskes meget i om stillesiddende arbejdes udgør en helbredsrisiko, og den nyeste forskning viser, at variation i arbejdsstillingerne i løbet af dagen er vigtige i forhold til at undgå helbredsmæssige risici i form af forskellige livsstilssygdomme. Du kan læse mere om forskningen i stillesiddende arbejdes effekt på helbredet hos Vidensrådet for forebyggelse

Hvordan indstiller jeg min kontorstol korrekt?

Når du køber din kontorstol i Kontorland, er du sikker på, at få hjælp råd og vejledning af personale, der har det mål, at du skal have det godt. Vores medarbejdere kender stolene, ved hvad de står for, og hvordan de indstilles korrekt. Vi vil meget gerne give dig råd og vejledning, og du er velkommen til at ringe eller komme forbi, hvis du har spørgsmål. Vores medarbejdere er interesseret i, at du, også når der er gået en måned eller mere har glæde af din stol, og føler at du har taget det rette valg, og fået den stol, der er den bedste til netop din arbejdsdag og dit arbejdsmiljø. Vi giver dig brochurer med vejledninger til indstilling af den kontorstol, du har købt, og du kan også finde vejledninger til download samt video-materiale på vores webshop.

Forbehold for variationer/trykfejl mm. i billede og tekst
Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information og finde de bedste og mest relevante billeder. Billeder og tekster er dog kun vejledende, og produktet er måske ikke 100% identisk med det viste billede. Varer kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre varianter (form og farve). Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel. Er du i tvivl, så kontakt os gerne.