Påske 2019 - Påskegaver til kunder og medarbejdere

Nu kan du bestille påskegaver til dine kunder, samarbejdspartnere og virksomhedens personale. Gaver som glæder, overrasker og forkæler. 

Hvad er påskegaver? Det er dekorative og lækre gaver, der holder længe efter påske. Den kunde, medarbejder eller partner, der modtager en påske-hilsen i form af et smukt påskeæg, eller en lille boks fyldt med dejlige marcipan- eller chokolade-æg af god kvalitet og gode råvarer vil føle sig værdsat og forkælet. Gaver til at komme i forårshumør og blive glad af.

Vi har udvalgt 10 forskellige påskegaver, alle af høj kvalitet i forskellige prislejer. Fyldt med dejlige påskeæg af bl.a. chokolade, marcipan, praliné - altid god kvalitet der smager i søde indpakninger, der emmer af påske og forår.

Årets bedste påskegave 2019! - Der er helt sikkert noget der passer til dine kunder eller ansatte, både til firma og famile. Se udvalget herunder.

Bestil dine påskeæg nemt og hurtigt sammen med din ordre af kontorartikler, catering eller rengøringsartikler. På den måde sparer du tid og penge. Vi har hurtig levering, vi er bedst på kvalitet, pris og service.  

Der tages forbehold for ændringer i påskegavernes indhold fra vores leverandørs side.