Aftørringspapir

God hygiejne - ren samvittighed

Hos Kontorland finder du et stort udvalg af aftørringspapir fra Torks hygiejnesystemer, så du finder selvfølgelig også en dispenser, der passer til. Fra generel håndaftørring til mere krævende industriaftørring velegnet til aftørring af olie, vand og opløsningsmidler. Ligesom du finder aftørringspapir godkendt til brug ved fødevarer, og derfor velegnet til køkkener og kantiner. Fleksible rullesystemer, der medvirker til den gode hygiejne i kantiner, på toiletter og andre steder med høj besøgs- frekvens.

Brug vores filtre i venstre side til at finde lige det dispensersystem du leder efter. Du kan bl.a. sortere på hvilket dispenser-system papiret passer til, om det er 1- eller 2- lagspapir, om det er til almindelig håndaftørring eller mere krævende industriaftørringsprodukter, om det er på rulle med centerudtræk eller som enkeltark.

Er du i tvivl om vores løsninger passer til jeres dispenserer eller holdere til aftørringspapir, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her får du den professionelle ekspertrådgivning som du har brug for. I Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med, at få alle de produkter fra vores store sortiment, som I har behov for, til konkurrencedygtige priser.

Ring på tlf.: +45 48253666, send en e-mail på info@kontorland.dk eller bestil og se priser på jeres aftørringspapir her i webshoppen.