Handsker & sko

Beskyt dine hænder

Kontorland har et stort udvalg af forskellige engangshandsker, nitrilhandsker, latexhandsker og arbejdshandsker. Her finder du også personlige værnemidler som støvmasker og sikkerhedsmasker samt de velkendte blå skoovertræk, der er geniale i institutioner og for ejendomsmæglere til beskyttelse af gulve mod snavs og skidt.

Handsker til mange formål

Hos Kontorland finder du forskellige typer af handsker, der alle har en god pasform, kommer i forskellige størrelser, så de sidder godt. Du finder arbejdshandsker, der er velegnet til montage, og latexhandsker og nitrilhandsker, der er pudderfri, elastiske og sidder perfekt på hånden.

Latexhandsker er nødvendig beskyttelse mod bakterier i hverdagen, men beskytter også huden på dine hænder mod rengøringsmidler. Hos os finder du kvalitetshandsker, der er holdbare og kan beskytte mod både hverdagens slid og særlig farlige kemikalier.

Få mere information om vores latexhandsker
Har du, eller din virksomhed, brug for særlig dokumentation eller data vedrørende vores beskyttelses- og sikkerhedsprodukter, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 48 240415 eller via e-mail på info@kontorland.dk.