Desinficering

OBS: Vi kan på grund af stor efterspørgsel ikke garantere leveringstider på desinficeringsprodukter og dispensere.

"Vask dine hænder tit eller brug håndsprit, hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe" lyder rådet fra sundhedsstyrelsen i disse tider. Du kan se Sundhedsstyrelsens retningslinier om corona her.

Du kan læse flere fakta om håndhygiejne i bunden af siden her og se også vores temaside om hygiejne, hvor du kan finde hygiejneløsninger og vores samleside med desinfektion og værnemidler, der opdateres løbende.

Se også skærmrens for desinfektionsprodukter til dine skærme 

 

Fakta om håndhygiejne

En god håndhygiejne er en af de vigtigste måder at bryde smitteveje på i hjemmet, i daginstitutioner, på sygehuset og på andre arbejdspladser. Håndhygiejne handler om at holde sine hænder rene, dvs. fri for mikroorganismer (fx virus og bakterier), kemiske stoffer og andet almindeligt snavs.

Hånddesinfektion med håndsprit kan bruges, når der ikke er adgang til vand og sæbe, og forudsat hænderne ikke er synligt snavsede. Husk også at være opmærksom på når man deler tastatur, dørhåndtag, telefon og andre fælles håndkontaktpunkter med kolleger, familie og andre, samt at smitte også kan overføres, hvis man gnider øjne med snavsede hænder. Hånddesinfektion kan være rigtig god at have i en snæver vending i løbet af dagen. På Kontorlands webshop finder du flere forskellige typer, bl.a. skum-baseret, til dispenser og som spritgel. Find det der passer dig og din virksomhed.

Se også Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer om hygiejne i bl.a. daginstitutioner på www.sundhedsstyrelsen.dk.  

Få mere information om vores desinfektionsmidler.

Du finder sikkerhedsdatablade til download under hvert enkelt produkt.
Har du, eller din virksomhed, brug for særlig dokumentation eller data vedrørende vores beskyttelses- og sikkerhedsprodukter, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 48 240415 eller via e-mail på info@kontorland.dk.