Håndsæbe

Håndsæbe,  hygiejne og personlig pleje

Hos Kontorland finder du alt hvad du, virksomheden og jeres gæster har brug for indenfor håndsæbe,  hygiejne og personlig pleje. Med sæbe i praktiske dispensere, pumpeflasker og refill-løsninger kan du holde hygiejnen i top. Husk også hånddesinfektion og creme til at pleje dine hænder - du finder et stort udvalg her i Kontorlands webshop.

Fakta om håndhygiejne

En god håndhygiejne er en af de vigtigste måder at bryde smitteveje på i hjemmet, i daginstitutioner, på sygehuset og på andre arbejdspladser. Håndhygiejne handler om at holde sine hænder rene, dvs. fri for mikroorganismer (fx virus og bakterier), kemiske stoffer og andet almindeligt snavs.

Husk også at være opmærksom på når man deler tastatur, dørhåndtag, telefon og andre fælles håndkontaktpunkter med kolleger, familie og andre, samt at smitte også kan overføres, hvis man gnider øjne med snavsede hænder.

Du kan læse mere om håndhygiejne, bl.a. hvordan man vasker hænder korrekt, på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Alt hvad du har brug for

Bestil nemt og billigt alt hvad du har brug for inden for håndsæbe. Brug vores filtre i venstre side til at sortere efter om du ønsker flydende cremesæbe, skumsæbe til dispenser eller faste sæber, samt om du foretrækker med og uden parfume. Du kan finde sæber med aloe vera eller allergitestede, parabenfrie og MI-fri sæber. Kontorland klar med specialdesignede og tilrettede løsninger. Vi er din pålidelige leverandør, der leverer kvalitetsprodukter til tiden og til den rigtige pris.