Affaldsspande, -stativer & -sække
Bestsellers in Affaldsspande, -stativer & -sække

Alt til affaldssortering & affaldshåndtering - Affaldssystemer | Store affaldscontainere | Affaldsspande og pedalspande med låg

Hos Kontorland finder du affaldsbeholdere og affaldsstativer samt alt det nødvendige tilbehør som affaldssække til forskellige formål, både kraftige og bionedbrydelige og piktogrammer ( DAF ), klistermærker med symboler, der gør det let at sortere affald.

Hos Kontorland finder du alt inden for affaldssortering - affaldsspande, affaldscontainere, affaldsstativer samt tilhørende affaldssække til dit professionelle behov. Kært barn har mange navne og en affaldsspand kaldes også for en skraldespand en affaldsbeholder eller en affaldscontainer. Og inden for kategorien affaldsspande findes mange forskellige slags. Affaldspande med låg, og det kan så være vippelåg, eller pedalspand eller no touch berøringsfri. Der er mange muligheder og hos Kontorland finder du også egentlige affaldssystemer eller affaldsstationer, der er velegnede til sortering af affald.

Fandt du ikke de affaldsspande du ledte efter?

Har du mod forventning ikke fundet lige netop den eller de affaldsspande du var på udkig efter? Fortvivl ikke. Vi har et enormt udvalg af affaldsspande, og det kan derfor være svært at finde lige netop den, du står og har brug for. Men heldigvis sidder vores søde og dygtige kundeservice-medarbejdere klar til at hjælpe dig, enten på telefonen på 48253666 eller via email. Send dem en besked eller giv dem et ring, så guider de dig igennem det store udvalg af affaldsspande, og svarer på alle dine spørgsmål. F.eks. hvilke indsatser der passer til hvilke affaldsspande, om man kan få mængderabat på bestilling af flere affaldsspande af en bestemt type eller om de affaldsspande, du gerne vil have, kan fås i flere forskellige farver.