Hurtig & sikker levering

  • Vi sender altid dine varer så hurtigt som muligt.
  • Vi tilstræber at levere fra dag til dag og helst inden for 1-2 hverdage, når varen er på lager.
  • Varerne leveres med vores egne chauffører indtil kl. 16:30 i København og Nordsjælland og med GLS i hele Danmark.
  • Forsendelser bestilt til privatadresser afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme.
  • Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 48253666 eller info@kontorland.dk.
  • Der er mulighed for at vælge levering til pakkeshop. Forsendelser til pakkeshops sendes som hovedregel til den af kunden valgte pakkeshop, men hvis den pakkeboks/pakkeshop kunden har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop.
  • Der er mulighed for afhentning i vores fysiske butik i Hillerød.
  • Har du spørgsmål omkring fragt og levering, kontakt os da på info@kontorland.dk. Alle henvendelser via mail vil blive besvaret inden for en hverdag.
  • Alternativt ring på tlf. 48253666. Vi svarer telefonen fra kl. 8:30 - 16:30 mandag til torsdag, fra kl. 8:00 - 15:00 fredag.

Fragtomkostninger

Ved køb af varer for over kr. 750,- ekskl. moms:
Leveres fragtfrit i Storkøbenhavn og Nordsjælland*

Ved køb af varer for under kr. 750,- ekskl. moms:
Fragtomkostninger: fra kr. 49,- (ekskl. moms)*. Fragtomkostninger dækker både emballage, pluk, pak og pakkefyld samt selve fragten.

* Særlige regler er gældende for møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer:
Den fragtfri grænse er ikke gældende ved køb af møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer.
Møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer faktureres efter faktisk vægt, og hvert møbel mm. har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. 
Vi forbeholder os ret til at større og/el. tungere varer som fx. vand og kopipapir kun leveres til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. Med mindre der er en forudgående aftale.
Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte kundeservice på 48 25 36 66 eller info@kontorland.dk.

Særlige vilkår for Grønland og Færøerne

Levering

Forsendelser til Grønland og Færøerne bliver fragtet med enten skib eller fly fra Danmark og leveres enten til leveringsadressen eller nærmeste udleveringssted. Der skal påregnes fragtomkostninger direkte til speditør. Blue Water Shipping (BWS).

Ekspeditionsgebyr ved ordrer til Grønland og Færøerne

Ved ordrer til Grønland og Færøerne pålægges der et ekspeditionsgebyr på 450 kr. for at dække administrationsomkostninger.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på ordrer leveret til Grønland eller Færøerne.

Miljøbidrag

Hos Kontorland A/S har vi som et naturligt tiltag valgt at fokusere på miljøet. Vi har derfor indført et fast miljøbidrag, som tillægges alle ordrer. Læs mere om hvad miljøbidraget dækker, og hvordan vi bidrager til et renere miljø.

Miljøbidrag: Kr. 39,4 (ekskl. moms)