Emballage
Bestsellers in Emballage

Emballage

Hos Kontorland finder du emballage til både produktion, lager og forsendelse.

Du kan nemt bestille emballage til din virksomhed via vores webshop og få hurtig levering lige til døren. Kontorland har alt til din virksomheds forsendelser. Forsendelses- og postemballage som pap- og flyttekasser. Elastikker i alle størrelser og tykkelser og bindegarn af forskellig slags. Syntetisk polycordel bindegarn i forskellige tykkelser, der er velegnet til udendørs brug og hampegarn og sejlgarn. Du finder følgeseddelslommer i forskellige størrelser og med og uden tryk, så din modtager nemt kan identificere dokumentet. Skal du sende skrøbelige forsendelser har du brug for beskyttelse i form af kassefyld og her finder du boblefolie, foam og bølgepap i mange forskellige størrelser. Du finder emballagetape eller pakketape samt tilhørende dispensere, der gør det nemt at pakke. Strækfilm og plast til sikring og forsegling af pallevarer.

Under Kontorartikler finder du også konvolutter og prøveposer i alle størrelser og de til webshoppen uundværlige poser, der kan forsegles.

Skal du pakke firmagaver eller indpakke varer i butikken finder du også gavebånd og indpakningspapir og cellofanfolie i mange forskellige varianter. Manillamærker kan bruges både til gaveindpakning samt prismærkning og være med til at give det helt rigtige look.

Vi leverer stort set alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden - både store og små kvantiteter – alt efter behov! Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde!

Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden på tlf.: +45 48 25 36 66, send en e-mail på info@kontorland.dk eller bestil og se priser direkte i vores flotte webshop.

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores artikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.