Kontorland A/S - en virksomhed med fokus på miljø

 

 

Fokus på miljø

Hos Kontorland har vi fokus på miljø og bæredygtighed. Det vil sige:

  • Vi tilbyder dig som kunde en lang række grønnere produkter – varer, der er miljømærket med f.eks. EU-Ecolabel/EU-blomsten eller Svanemærket, og dermed sætter et mindre miljøaftryk end ikke-miljømærkede produkter. Mærket vises ved den enkelte vare, og du har mulighed for at sortere varekategorier via filteret ”Certificeringer”.

 

 

  • Vi tilbyder varer med mærker som Cradle to cradle og Fairtrade – mærker, der også har fokus på at sikre ordentlige arbejdsforhold for de medarbejdere, der har produceret varerne. Mærket vises ved den enkelte vare.
  • Vi gør selv en indsats for at nedbringe vores påvirkning af miljøet – bl.a. genbruger vi papkasser i vores forsendelser, vi affaldssorterer på virksomheden, og denne hjemmeside er CO2-neutral.

 

 

Hvorfor gør vi det?

Vi har fokus på miljø, fordi vi synes, det er vigtigt for en mere bæredygtig fremtid – og fordi vi ved, at det er vigtigt for mange af vores kunder. Ingen af os kan undgå at påvirke miljø og klima, når vi producerer og forbruger, men vi kan træffe bedre valg og nedbringe vores påvirkning.

 

 

 

Bliv klogere!

Der findes mange miljømærker, og det kan være svært som forbruger at kende dem alle sammen. Vi har samlet viden til dig om mærkerne, der både omfatter miljømærker som f.eks. EU-blomsten, og mærker, der handler om arbejdsforhold eller allergener. Vi fortæller også om vores miljøansvarlige leverandører.

 

 

 

Miljøbidrag

Alle ordrer tillægges et miljøbidrag på 39,40 kr. (ekskl. moms). Bidraget dækker de lovpligtige, statslige energi- og miljøafgifter i Danmark og EU – også dem, vi bliver pålagt af vores leverandører.

 

 

Grønnere produkter
Til den miljøbevidste
Miljømærker
Vi gør det nemt for dig
Leverandører
med ansvar for miljøet
Vi genbruger papkassen