Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Kontorland.dk til levering i Danmark. For Grønland og Færøerne se særlige vilkår herunder.

Betalingsformer

Der kan benyttes følgende betalings- og kreditkort på Kontorland.dk: Dankort, VISA, MobilePay og Mastercard.

Fragt og levering

I Storkøbenhavn og Nordsjælland er der mulighed for dag til dag levering. Varerne leveres med vores egne chauffører i Nordsjælland og med fragtmænd i hele Danmark. Forsendelser bestilt til privatadresser afleveres uden kvittering, hvis ikke der træffes nogen hjemme. Ønsker du at vide, hvornår på dagen varen leveres, er du velkommen til at kontakte kundeservice på 48 25 36 66 eller info@kontorland.dk. Forsendelser til pakkeshops sendes som hovedregel til den af kunden valgte pakkeshop, men hvis den pakkeboks/pakkeshop kunden har valgt er fyldt, vil din pakke blive leveret til en nærliggende pakkeboks/pakkeshop.

OBS: Forsendelser til Erhverv kan sendes med GLS Erhverv og til pakkeshop, mens forsendelser til private kun kan sendes til pakkeshop.

Ved køb af varer for over kr. 750,- ekskl. moms:
Leveres fragtfrit i Storkøbenhavn og Nordsjælland*

Ved køb af varer for under kr. 750,- ekskl. moms:
Fragtomkostninger: fra kr. 49,- (ekskl. moms)*. Fragtomkostninger dækker både emballage, pluk, pak og pakkefyld samt selve fragten.

* Særlige regler er gældende for møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer:
Den fragtfri grænse er ikke gældende ved køb af møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer.
Møbler, kontormaskiner, kopipapir, kildevand og større affaldssorteringssystemer faktureres efter faktisk vægt, og hvert møbel mm. har derfor individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. 
Vi forbeholder os ret til at større og/el. tungere varer som fx. vand og kopipapir kun leveres til nærmeste fortov eller rampe uanset fakturabeløb. Med mindre der er en forudgående aftale.
Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte kundeservice på 48 25 36 66 eller info@kontorland.dk.

Ved køb af varer med pant:
For kunder, der betaler med betalingskort gælder, at panten opkræves efterfølgende via bankoverførsel. Levering af ordren kræver, at panten er betalt på forhånd. For konto-kunder tilføres panten til fakturaen efterfølgende.

Særlige vilkår for Grønland og Færøerne

Levering

Forsendelser til Grønland og Færøerne bliver fragtet med enten skib eller fly fra Danmark og leveres enten til leveringsadressen eller nærmeste udleveringssted. Der skal påregnes fragtomkostninger direkte til speditør. Blue Water Shipping (BWS).

Ekspeditionsgebyr ved ordrer til Grønland og Færøerne

Ved ordrer til Grønland og Færøerne pålægges der et ekspeditionsgebyr på 450 kr. for at dække administrationsomkostninger.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på ordrer leveret til Grønland eller Færøerne.

Miljøbidrag

Hos Kontorland A/S har vi som et naturligt tiltag valgt at fokusere på miljøet. Vi har derfor indført et fast miljøbidrag, som tillægges alle ordrer. Læs mere om hvad miljøbidraget dækker, og hvordan vi bidrager til et renere miljø.

Miljøbidrag: Kr. 39,4 (ekskl. moms)

14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos Kontorland.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Varen skal returneres ubeskadiget og i original emballage. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt. OBS: Specialvarer/ skaffevarer (ikke katalogvarer) tages ikke retur. OBS: Medicinske værnemidler som mundbind, visir og lignende tages ikke retur. Fragt, returfragt og miljøtillæg afholdes af kunden. 

For private kunder gælder endvidere følgende:
Fortryder du købet inden for de første 14 dage, har du fra det tidspunkt ekstra 14 dage til at returnere varen i. Endvidere kan øvrige varer tages retur selvom emballagen er brudt eller varen er brugt. I de tilfælde kan Kontorland fratrække værdiforringelsen, som fra produkt til produkt kan variere en del.

Vigtigt

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Returnering

Ønsker I at fortryde dit køb og returnere en vare, skal I kontakte kundeservice på tlf 48 25 36 66, info@kontorland.dk samt udfylde returneringsformularen, som du finder her.

Husk, at vi skal have varen retur i ubrudt og ubeskadiget originalemballage senest 14 dage efter levering. Teknologivarer skal returneres i ubrudt emballage. Segl på software må ikke være brudt. Det er ikke muligt at returnere specialfremstillede produkter eller ”ikke-katalog-varer” så som kalendere, print- og logovarer eller skaffevarer. Varer, der er taget i brug, kan ikke returneres. Fragt, returfragt og miljøtillæg afholdes af kunden.

Varerne tilbageleveres til:

Kontorland A/S
Industrivænget 15
3400 Hillerød

Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Dokumentation for dit køb

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Bemærk!

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm

Kontaktoplysninger

Kontorland A/S, Industrivænget 15, 3400 Hillerød, telefon 48 25 36 66, mail: info@kontorland.dk Cvr: 30195256

Reklamationsret - Hvis der er noget galt med varen

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 2 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en vare kan Kontorland A/S vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse er ikke omfattet af reklamationsretten.

Du skal kontakte os indenfor ”rimelig tid”

Ved reklamation vedrørende mangler af varer eller beskadigelse af produktet, skal dette helst ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varer. Sker dette ikke, kan Kontorland A/S ikke gøres ansvarlig for dette. Henvendelser om reklamationer kan ske til info@kontorland.dk eller telefonisk på 48 25 36 66. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Varen skal sendes til:

Kontorland A/S
Industrivænget 15
3400 Hillerød

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et rimeligt beløb for undersøgelse af varen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysning om klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

Hvis du vil gå videre med din klage

En klage over en vare eller tjenesteydelse, du har købt hos os, kan du indgive til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via linket  http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@kontorland.dk. 

Persondata

For at kunne handle på Kontorland.dk skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kontorland A/S via info@kontorland.dk.

Cookies

Ved at benytte Kontorland.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Ønsker du at læse om, hvilke cookies der bruges på Kontorland.dk, samt hvorledes du sletter cookies så klik her.

Lovvalg og værneting

Køb af varer på Kontorland.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

Spørgsmål

Kontakt os gerne på tlf. 48 25 36 66 eller mail info@kontorland.dk

Kontorland A/S
Industrivænget 15
3400 Hillerød
CVR 30195256