Køb grønnere
Bestsellers in Køb grønnere

For den miljøbevidste forbruger:

Udforsk vores udvalg af grønnere og mere miljøvenlige og eller mindre klimabelastende produkter her under kategorien "Køb Grønnere", og kontakt os gerne for rådgivning og vejledning på info@kontorland.dk eller ring på 48 25 36 66.

Vi har samlet alle vores produkter med miljøcertifikater under denne kategori, så det altid er nemt at finde.

Vi har dog også andre produkter, der udgør et mere miljøvenligt alternativ end andre varer, men som af forskellige årsager ikke har opnået et certifikat. Disse produkter kan du finde i vores andre kategorier, hvor vi med et grønt badge beskriver hvordan de er mere miljøvenlige eller klimavenlige. Fx Biopose Brabantia 6 litter, der er fremstillet af stivelse og 100% bionedbrydelig

Bredt udvalg af mere miljøvenlige produkter

Hos Kontorland har vi et bredt udvalg af de mere miljøvenlige produkter. Vi har dem fordelt under grønnere kontorartikler, elektronik, rengøring, catering, kontormøbler, printere og emballage. Vi går bl.a. ind for ind for en mere miljøvenlig og mere bionedbrydelig emballage. Derfor har vi også et stort udvalg af grønnere engangsartikler på vores webshop. Her kan du bl.a. finde bionedbrydelige engangstallerkner og træ-bestik og rørepinde i birketræ. Vores Rørepinde, træ, 14 cm og Træbestik kniv Nature Line er begge FSC certificerede og er en af vores bestseller. Når du kasserer dit bestik, er det 100% biologisk nedbrydeligt uden afgivelse af skadelige gasarter til luften eller giftstoffer til jorden.

Er du nysgerrig på at vide lidt mere om mere miljøvenlige og mere bionedbrydelige emballager, kan du læse meget mere om det her under vores Guide - Mindre miljøbelastende engangsartikler.

Miljømærker

Produkter med miljøcertifikater er dit pejlemærke, hvis du gerne vil købe mere ansvarligt ind til virksomheden. Produkter med miljømærker skal leve op til nogle fastsatte regler og giver dig derfor en garanti for, at de belaster miljø og mennesker mindre end ikke-mærkede produkter. Der findes mange miljømærker, og det kan være svært som forbruger at kende dem alle sammen. Vi har samlet viden til dig om mærkerne, der både omfatter miljømærker som f.eks. EU-blomsten, og mærker, der handler om arbejdsforhold eller allergener. Vi fortæller også om vores miljøansvarlige leverandører. Hvis du vil læse mere om de forskellige miljømærker, så kan du læse om dem lige her Miljømærker.

Kontorland A/S - en virksomhed med fokus på miljø

Hos Kontorland har vi gennemført et rådgivningsforløb, der har ført til en grøn strategi for vores miljø- og klimatiltag. Vi har fokus på miljø og bæredygtighed. Det vil sige:

Vi tilbyder dig som kunde en lang række grønnere produkter – varer, der er miljømærket med f.eks. EU-Ecolabel/EU-blomsten eller Svanemærket, og dermed sætter et mindre miljøaftryk end ikke-miljømærkede produkter. Mærket vises ved den enkelte vare, og du har mulighed for at sortere varekategorier via filteret ”Certificeringer”. Hvis du vil vide mere om dette kan du læse det lige her under vores: Fokus på miljø.

Vi har fokus på miljø, fordi vi synes, det er vigtigt for en mere bæredygtig fremtid – og fordi vi ved, at det er vigtigt for mange af vores kunder. Ingen af os kan undgå at påvirke miljø og klima, når vi producerer og forbruger, men vi kan træffe bedre valg og nedbringe vores påvirkning.