Print/kopi
Bestsellers in Print/kopi

Find din printer til erhverv hos Kontorland

Kontorland kan som en del af Danmarks største kontorforsyningskæde tilbyde et bredt og varieret sortiment af printere til erhvervsmæssigt brug.

Se vores udvalg af printere til erhverv i webshoppen, og find den printer der imødekommer lige netop dine krav til pris, størrelse og kvalitet. Vi har både blæk- og laserprintere, storformatprintere til displaygrafik, farve- og sort-hvid-printere samt praktiske alt-i-en-printere, der gør det muligt både at printe, scanne og kopiere. Du finder vores store udvalg af All-in-one multifunktionsprintere her. Vi har fx en serie af Professionelle, trådløse alt-i-én A3-inkjetprintere til virksomheden.

Dermed er der næsten helt sikkert også en printer til dit erhverv eller din virksomhed – hvad end du skal udskrive et word-dokument eller en plakat i knivskarp opløsning.

Dag-til-dag levering samt konkurrencedygtige priser

Hos Kontorland har vi branchens højeste serviceniveau med eget værksted tilknyttet – uanset ordrestørrelsen, og om du har brug for et større parti af printere til erhverv, en simpel sort-hvid-printer til kontoret eller en kompakt farveprinter til hjemmekontoret.

Er den gamle printer gået i stykker, og har du akut behov for en ny, tilbyder vi dag-til-dag levering i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores chauffører kører dine produkter lige til hoveddøren – og bærer dem også gerne helt på plads. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige indkøbsaftaler, der sikrer, at du får den bedste pris på din nye printer, når du handler hos os.

Når du vælger Kontorland som din leverandør af printere til erhverv, er du altså sikret såvel en høj service som en lav pris.

Få råd og vejledning om printere

Forskellige typer og størrelser af virksomheder har forskellige behov for print, kopi og scan, og derfor er det afgørende, at du modtager den bedste vejledning, når du er på udkig efter printere til erhverv – og den får du hos Kontorland.

Er du i tvivl om, hvilken printer der passer til dig og din virksomheds behov? Så kontakt Kontorland på mail eller telefon. Vi har et engageret personale med høj faglig ekspertise, som meget gerne vil hjælpe med at skræddersy en løsning inden for print til din virksomhed.