Møbler
Bestsellers in Møbler
Relevans
Levering & montering møbler
460052
 
Kr. 612,50 / stk. inkl. moms
Kr. 490,00 ekskl. moms
Viser 1 til 1 af 1

Møbler - Kontormøbler i Hillerød, København, Nordsjælland

Kontorland er andet og mere end kontorartikler og kontormaskiner. Det er også kontormøbler.

Vi opbygger stadig siden med møbler, så tøv ikke med at ringe hvis der er noget du ikke kan finde.

Kontakt vores møbelkonsulent for indretningsforslag eller andet: info@kontorland.dk og 48253666.

OBS: Vær opmærksom på at møbelfragt faktureres efter den faktiske vægt. Dvs. hvert møbel kan have individuelle forsendelsesomkostninger, alt efter hvilket produkt du køber. Samtidig er den fragtfri grænse ikke gældende ved køb af møbler.

OBS: Ved møbler, der ikke er på lager kan leveringstiden være 4-6 uger eller mere. Også selv om der står 3-4 hverdage ud for produktet. Kontakt gerne vores kundeservice på 48 25 36 66 eller mail info@kontorland.dk hvis du er i tvivl.

Vi har stor erfaring med kontorindretning og salg af kontormøbler til virksomheder og institutioner.

Kontakt os og få professionel rådgivning og vejledning. Besøg vores udstilling med kontormøbler på Industrivænget 15 i Hillerød. Åbningstider er mandag-torsdag kl. 8:30-16:30 og fredag kl. 8:30-16. 

Her på siden vil du nemt kunne finde og bestille  alt hvad du har brug for til din virksomhed.

  • Hæve/sænkeborde
  • Kontorstole
  • Konferencemøbler
  • Belysning
  • Kantine
  • Loungemøbler
  • Reception
  • Opbevaring
  • Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden på tlf.: +45 48 25 36 66, send en e-mail på info@kontorland.dk eller bestil og se priser direkte i vores flotte webshop.

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores artikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.

Forbehold for variationer/trykfejl mm. i billede og tekst

Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information og finde de bedste og mest relevante billeder. Billeder og tekster er dog kun vejledende, og produktet er måske ikke 100% identisk med det viste billede. Varer kan være vist med ekstraudstyr, der ikke er inkluderet eller i andre varianter (form og farve). Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel. Er du i tvivl, så kontakt os gerne.