Elektronik
Bestsellers in Elektronik

Elektronik og kontormaskiner

Her finder du et kæmpe udvalg af kontormaskiner og elektronik til virksomheden, og vores dygtige specialister hjælper gerne med at finde den maskine, der passer til dit behov. Du kan fx finde alt, du har brug for inden for label- og etiketprintere og labeltape. Her kan du vælge mellem de to helt store producenter inden for emnet: Brother og Dymo. Du finder Duracell batterier til ethvert behov! Og mangler din virksomhed maskiner til skæringindbinding eller laminering finder du et stort udvalg med anerkendte mærker som Leitz og Fellowes. Inden for indbinding kan du vælge mellem limindbinding og spiralindbindingsudstyr og tilbehør. Alle virksomheder har brug for en makulator til sikker makulering af personfølsomme og andre fortrolige dokumenter. Inden for makuleringsmaskiner fører Kontorland de kendte og anerkendte mærker som Dahle og Rexell. Har din virksomhed brug for regnemaskiner og tilbehør eller en pakkevægt, så har vi lige produktet til dig. Her finder du selvfølgelig mærker som Casio, Texas og Olivetti. Inden for regnemaskiner finder du et udvalg der strækker sig fra lommeregneren med de basale funktioner op til komplicerede matematik og finanslommeregnere med stort display og avancerede funktioner.

Gå på opdagelse i vores filter

Ved at bruge filteret til venstre kan du nemt finde rundt i vores store sortiment af elektronik og kontormaskiner. Start med at vælge hvilken kategori, du har brug for, fx Batterier eller Labelprint og -tape. Dernæst kan du tilpasse udvalget efter fx mærke eller type. Klikker du på den enkelte vare, kan du se produktdetaljer og andre kunders bedømmelser.

Forbrugsvarer til ethvert behov

Hos Kontorland kan du selvfølgelig også bliver forsynet med forbrugsvarer til dine kontormaskiner: Med alt lige fra spiralrygge, limindbindingsartiklerlabeltape og printerpatroner finder du alt det, du skal bruge, til en mere effektiv arbejdsdag hos os.  Alle produkter er af høj kvalitet. For eksempel tåler vores Brother TZe tape både kemikalier, stærke opløsningsmidler og kulde ned til – 50 grader, så du er sikker på et langtidsholdbart og stabilt produkt.

Godt arbejdslys er guld værd

Under El-artikler finder du bl.a. kabler og opladereventilatorer, luftkølere og luftrensere til når det bliver for varmt på kontoret, og et kæmpe udvalg af virkelig lækre og avancerede vægure.

Ergonomi

I kategorien computer- tablet- og mobiltilbehør har vi et kæmpe udvalg af mus og tastaturer. Både ergonomiske pegeredskaber som Rollermouse og Mousetrapper. De to førende ergonomiske mus på markedet. Og du kan finde tastaturer, der passer til samt et sortiment af tastaturer lige fra helt "almindelige" til specielle, der fx drives af lysenergi. og naturligvis både trådløse mus og tastaturer. Herunder finder du også pc-tilbehør som lagringsenheder. I Øvrigt computer- tablet & mobiltilbehør finder du et stort udvalg af ergonomisk korrekte skærmarme, musemåtter og håndledsstøtter. 

I samme kategori finder du et stort sortiment af Covers, tasker og kufferter både praktiske og smarte computertasker, lækre rejsetasker og kufferter samt covers til bærbare computere.

Alt til kontoret

Vi leverer stort set alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for kontorartikler og andre artikler til virksomheden - både store og små kvantiteter – alt efter behov! Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde! De fleste varer leveres dag-til-dag, og helt til døren! Ved alle ordrer over en vis størrelse er der gratis fragt.

Så nemt og effektivt som muligt

Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden på

  • tlf.: +45 48 25 36 66
  • send en e-mail på info@kontorland.dk
  • eller bestil og se priser direkte i webshoppen

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.