Rengøring
Bestsellers in Rengøring

Rengøring - rengøringsmidler og rengøringsartikler

En ren arbejdsplads er en forudsætning for en effektiv og glad arbejdsplads. Hos Kontorland har vi alt, du skal bruge til rengøring og hygiejne på arbejdspladsen. Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde!

Effektive rengørings- og hygiejneløsninger

Vi hjælper dig i hverdagen med effektive løsninger til aftørring og dispensere, hygiejne og toiletter, køkkenhygiejne, rengøringsprodukter og affaldshåndtering.

Kontorland kan fx via Tork Advantage Dispenser Program tilbyde et bredt udvalg af hygiejnedispensere, som tager udgangspunkt i DINE behov - på yderst favorable vilkår. Se mere om dispenseraftaler

Affaldssortering

Vi kan hjælpe dig til en lettere affaldssortering både indendørs og udendørs, i virksomheden og i hjemmet fx vha. Bicas modulopbyggede og fleksible kildesorteringssystem, der i et enkel og stilrent design gør det muligt at tilpasse og udvide undervejs. Derved er det muligt at indrette fleksible og stilrene affaldssorteringsstationer og være klar til de nye regler fra 2023 om at virksomheder skal kildesortere husholdningslignende affald. Affalds-modulerne findes i forskellige størrelser, med forskellige åbninger, med og uden låg og hjul. 

Stort sortiment af rengøringsartikler og rengøringsmidler

Vores udvalg indenfor rengøringsartikler omfatter bl.a. affaldsspande, -sække og -stativer, aftørringspapir,  dispensere, creme, sæbe og desinficerings- og overfladerengøringsmidler, afkalkning og opvask og meget mere. Til kontorer, kantiner, køkkener, badeværelse eller produktionslokaler. Sammensæt dit rengøringssortiment efter dine behov. Mange miljøvenlige varer, som er skånsomme for både dig og miljøet.

Vi fører de bedste mærker som Neophos, Novadan, Cleanline og Tork m.fl. De fleste varer leveres dag-til-dag, og helt til døren! Ved alle ordrer over en vis størrelse er der gratis fragt.

Rengøring skal være så nemt og effektivt som muligt

Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om optimering og effektivisering af indkøb til kontoret og til virksomheden

på tlf.: +45 48 25 36 66,

send en e-mail på info@kontorland.dk

eller bestil og se priser direkte i vores webshop.

Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores rengøringsartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.