Næsetest på lager!
CE-mærket til selvtest
  Blæk & toner
  Depotservice
  Skræddersyede depotløsninger
  Restlager
  Restsalg med 10-30% - Begrænset lager!
  Bliv kunde hos os
  Det giver en masse fordele. Send din formular allerede i dag!

   

   

  Alt til kontor & konference

  Kontorland: Kontorartikler, kontormøbler & kontormaskiner til erhverv & private

  Vi leverer alt, hvad du og din virksomhed har behov for inden for artikler til kontoret og til virksomheden. Som medejer af Danmarks største kontorforsyningskæde, kan vi lave konkurrencedygtige indkøbsaftaler. Dette sikrer, at du får de bedste priser samt det mest fleksible indkøbssamarbejde!
  Her finder du alt, hvad du har behov for på dit kontor og i din virksomhed. Fra kontorartikler og kopipapir over makulatorer og printere - Selv rengøringsartikler og alt til husholdning. Vores mål er, at du, når du køber ind, skal gøre det så nemt og effektivt som muligt. 
  Tag en rundtur i webshoppen, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til vores kontorartikler, eller hvis du ikke lige kan finde præcis dét du leder efter. Vi er parate til at hjælpe dig videre.

  Kontorartikler til store og små

  Hos Kontorland finder du alt til virksomheden – uanset om du skal bruge en kuglepen eller et større parti af skriveborde. Vi er en del af Danmarks største kæde for kontorforsyning, og vi er derfor leveringsdygtige i alle nødvendigheder til kontoret – lige fra kopipapir , skriveredskaber og kalendere, over emballage, catering og husholdning, rengøring, aftørring og toiletpapir samt elektronik som printere og makulatorer til whiteboardtavler og kontormøbler. Vi kan kort sagt levere stort set alt, hvad du kan komme i tanke om – til kontoret, lageret eller butikken. Med hovedsæde i Hillerød midt i Nordsjælland og tæt på København kan vi tilbyde dag-til-dag levering af kontorartikler, hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores egne chauffører kører produkterne lige til døren – og bærer dem selvfølgelig også gerne ind. Hos Kontorland lægger vi vægt på den gode service. Vi leverer naturligvis også til resten af Danmark lige fra Odense til Aalborg - blot med GLS.

  Kontorland – kvalitet og konkurrencedygtige priser siden 1981

  Kontorland blev grundlagt i 1981. Selvom der er sket en stor udvikling siden, er der tre ting, der ikke har ændret sig: Vores høje serviceniveau, kvaliteten i vores sortiment og vores konkurrencedygtige priser. Når du vælger os som din leverandør af kontorartikler, er du således altid sikret en kompromisløs kvalitet, favorable priser samt et fleksibelt indkøbssamarbejde og en professionel og erfaren rådgivning – uanset om du repræsenterer en virksomhed med behov for jævnlige leveringer af kontorartikler, eller om du er en privat forbruger med mere beskedne behov.

  Find kontorartikler i webshoppen – eller besøg vores showroom

  Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af kontorartikler. Vi kan næsten med sikkerhed sige, at vi har det, du søger. Skulle du alligevel lede forgæves, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig ved telefonerne, ligesom de også gerne giver et par gode råd med på vejen, hvis du skulle være i tvivl om noget i forbindelse med dit indkøb af kontorartikler.
  Besøg også gerne vores showroom på Industrivænget 15 i Hillerød, hvis du ønsker at se vores udvalg af kontorartikler, inden du køber.

  Alt i værnemidler 

  Siden Corona/ Covid 19 gjorde sit indtog i landet, har vi vænnet os til at værnemidler er noget vi har brug for i vores daglige arbejdsliv, på kontoret, undervejs på farten i offentlig transport, i erhvervslivet, ude i butikkerne. Alle steder har vi brug for forskellige værnemidler, forskellige typer af produkter som egner sig til lige den situation vi nu er i. 
  Vi har samlet al vores håndsprit, desinfektion, hjemmetest og andre værnemidler på denne side, så du altid har et nemt og hurtigt overblik over vores udvalg. Her finder du også link til temasider om mundbind og visirer, hvor du bl.a. kan finde information om hvilke mundbind, der er bedst. 

  Kildesortering og affaldssorteringssystemer

  Vi kan hjælpe dig til en lettere affaldssortering fx vha. Carbis modulopbyggede og fleksible affaldssorteringssystem Bica, der i et enkel og stilrent design gør det muligt at tilpasse og udvide undervejs. Det gør det muligt at indrette fleksible og stilrene affaldssorteringsstationer. Affaldscontainerne findes i forskellige størrelser, med låg med forskellige åbninger og uden låg, og med og uden hjul. 

  Find din printer til erhverv hos Kontorland

  Hos Kontorland har vi branchens højeste serviceniveau med eget værksted tilknyttet – uanset ordrestørrelsen, og om du har brug for et større parti af printere til erhverv, en simpel sort-hvid-printer til kontoret eller en kompakt farveprinter til hjemmekontoret.

  Vi tilbyder et omfattende udvalg af printere til erhvervsmæssig brug, herunder blæk- og laserprintere, storformatprintere, farve- og sort-hvid-printere samt alt-i-en-printere. Vi sikrer dag-til-dag levering i Storkøbenhavn og Nordsjælland og konkurrencedygtige priser. Uanset din virksomheds behov for print, kopi og scanning, kan du få professionel vejledning fra vores ekspertpersonale, der hjælper med at finde den rette løsning til dig. Kontakt os via mail eller telefon 48253666 for personlig rådgivning.