Aftørring & dispensere

Aftørringspapir til alle dine behov

Hos Kontorland forhandler vi et bredt udvalg af aftørringsprodukter af høj kvalitet fra ledende varemærker som Tork og Katrin. De forskellige produkter kommer i mange varianter, så de passer lige til dig. Vælg fx bløde og absorberende 2-lags papir perfekt til offentlige toiletter eller miljøvenligt papir til virksomhedens toilet for at værne om virksomhedens miljøpolitik. Vælg håndklæde så det passer til besøgsfrekvensen og hvilken dispenser det evt. skal passe til.

Hos Kontorland finder du alt, du har brug for af  aftørringspapir til dispensersystemer - med god  service og gode priser. Bestil nemt nu og få  levering lige til døren!

Er det toiletpapir du leder efter finder du det her.

 

Bestsellers in Aftørring & dispensere

God hygiejne - ren samvittighed -  find det rette aftørringspapir

Hos Kontorland finder du et stort udvalg af aftørringspapir fra Torks hygiejnesystemer, så du finder selvfølgelig også en dispenser, der passer til. Fra generel håndaftørring til mere krævende industriaftørring velegnet til aftørring af olie, vand og opløsningsmidler. Ligesom du finder aftørringspapir godkendt til brug ved fødevarer, og derfor velegnet til køkkener og kantiner. Fleksible rullesystemer med ruller med centertræk eller håndklædeark med interfold, der medvirker til den gode hygiejne i kantiner, på toiletter og andre steder med høj besøgsfrekvens.

Er du i tvivl om vores løsninger passer til jeres dispenserer eller holdere til aftørringspapir, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her får du den professionelle ekspertrådgivning som du har brug for. I Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med, at få alle de produkter fra vores store sortiment, som I har behov for, til konkurrencedygtige priser.

Ring på tlf.: +45 48253666, send en e-mail på info@kontorland.dk eller bestil og se priser på jeres aftørringspapir her i webshoppen.

Styr på hygiejnen med den rette dispenser til aftørringspapir

Med Kontorlands store udvalg af dispensersystemer og tilhørende aftørringspapir til både industrielt brug, badeværelser, køkkener mm. er det nemt at få styr på hygiejnen. Her finder du håndklædeark, håndaftørring på rulle, overfladeaftørring og værksstedsruller til industriaftørring samt bløde ansigtsservietter i displayæsker som Cleanex.

Du kan forbedre hygiejnen med en dispenser

Vores udvalg af dispensere sikrer den bedste hygiejne, da brugeren kun rører ved det ene ark papir, brugeren skal bruge. Så ønsker du og din virksomhed en høj standard af hygiejne, anbefaler vi helt sikkert en papirdispenser. På den måde kan du som arbejdsgiver også mindske antallet af sygedage på arbejdspladsen.  

Kontorland tilbyder et bredt sortiment af hygiejnedispensere fra Tork (bl.a. via Torks Advantage Dispenser Program), som tager udgangspunkt i DINE behov - på yderst favorable vilkår. Torks produkter består af aftørringspapir af høj kvalitet, mild sæbe og dispenserserier i gennemtænkte designs, som sikrer høje hygiejnestandarder. Læs mere om at få en dispenseraftale her.

Alle Torks dispenserne er en del af en serie, så du kan få matchende papirdispensere, sæbedispensere og dispensere til toiletpapir. 

Tork systemer er forsynet med systemnavne, så dispensere og produkt-refills nemt kan matches. De består af et bogstav og et tal, og de fremgår tydeligt af Tork emballagen og varenavnet.

 • A = Luftfrisker
 • B = Affaldsbeholdere
 • C = Lejepapir
 • F = Ansigtsservietter
 • H = Håndklædeark
 • M = Centerfeed
 • N = Servietter
 • S = Håndhygiejne
 • T = Toiletpapir
 • V = Toiletsædeovertræk
 • W = Aftørringspapir

Du kan se ALLE Torks produkter, både papirhåndklæder, toiletpapir og dispensere samlet her.

Og du er naturligvis velkommen til at vælge på kryds og tværs, og vælge lige den type aftørring, der passer til dig og din virksomhed. Ofte passer papir-refills fra Tork og Katrin til hinandens dispensere, men er du i tvivl er du velkommen til at ringe eller skrive på 48253666 og info@kontorland.dk. Her får du den professionelle ekspertrådgivning som du har brug for. I Kontorland er vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med, at få alle de produkter fra vores store sortiment, som I har behov for, til konkurrencedygtige priser. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.