Mobilhotel Sono t/ cirka 35 mobiler, birk
Varenummer: 615070
.
Kr. 2.895,00 / stk.
Kr. 3.618,75 inkl. moms
 •  

Mobilhotel til skoler - væghængt mobilskab med plads til ca. 35 mobiler - birk melamin MFC Mere information

 • Har du brug for sikker mobilopbevaring med et mobilhotel på din skole?

  Mobilhotellet eller mobilskabet Mora er væghængt og har dør med sikkerhedsglas inkl. cylinderlås og plads til ca. 35 mobiler. Hver hylde har en bredde på 55 cm. Dette lækre mobilhotel i lys birk melamin MFC, og ser godt ud på enhver væg i klasseværelset eller andre rum. Et mobiltelefonskab er et opbevaringsskab til mobiltelefoner. Mobilhotellet er ideelt til opbevaring af elevers mobiltelefoner i skoler, gymnasier mm. når der er behov for at have mobilfri og skærmfri undervisning. Mora mobilhotel tilbyder et mobilfrit læringsmiljø med nærvær både i undervisningen og i frikvarteret, med sikkerhed for at mobilerne er låst inde, så der er taget ansvar for elevernes værdier.

  • Bredde (mm) 606
  • Dybde (mm) 150
  • Højde (mm) 706
  • Vægt ca. 22 kg
  • Materiale Birk melamin MFC (melaminbelagt spånplade)
  • Mærke Sono
  • Leverandør varenr.: 615070

  Fordele ved et mobilhotel i klasseværelset

  Et mobilhotel har mange fordele, især når det bruges i skoler, gymnasier, børnehave eller andre institutioner.

  Fokus på undervisningen

  At have en nem og sikker løsning for opbevaring af mobiler i skolen giver mulighed for at skabe et undervisningsrum uden forstyrrende elementer og fristende skærme, og dermed mulighed for mere ro og koncentration i undervisningen og et mobilfrit læringsmiljø. Når du kan låse elevernes mobiltelefoner inde for en hel dag, giver det også bedre trivsel og social interaktion og nærvær i frikvartererne.

  Fokus på sikkerhed

  Sikker opbevaring af mobilenheder: Mobilskabet giver en sikker opbevaringsløsning for mobilenheder som smartphones og tablets. Dette beskytter ikke kun skolens ejendom, men også elevernes personlige ejendele. Dette er især vigtigt i skolemiljøer, hvor eleverne kan have dyre og personlige enheder med sig. Mobilhotellet her har dør med sikkerhedsglas inkl. cylinderlås. Bruger din skole blot en mobilramme eller en mobilkasse er det ikke lige så sikkert både tyverimæssigt og skadesmæssigt i forhold til ridser af mobiltelefonerne.

  Organiseret og pladsbesparende

  Mobilskabet giver en organisatorisk fordel ved at holde mobilenhederne organiseret og samlede ét sted. Dette hjælper med at undgå forvirring og spild af tid ved at lede efter enheder. Derudover er det pladsbesparende, hvilket er vigtigt i skolemiljøer, hvor plads ofte er en begrænsende faktor.

  Fleksibilitet og let transport: 

  Mobilskabet er normalt udstyret med hjul, hvilket gør det nemt at flytte rundt på tværs af lokaler eller mellem klasselokaler. Dette gør det praktisk for skoler og institutioner med skiftende behov for mobilopbevaring. Dette mobilhotel er væghængt og dermed fleksibelt og relativt nemt at flytte rundt på. Samtidig er det robust og sikkert.

  Holdbarhed: 

  Et mobilhotel er typisk konstrueret med holdbare materialer, der kan modstå daglig brug i skolemiljøer. Dette betyder, at det kan tjene institutionen i årevis, hvilket giver god værdi for pengene. Dette robuste mobilskab er i birk melamin med sikkerhedsglas i døren og en vægt på ca. 22 kg.

  Ønsker du andre typer af mobilhoteller, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@kontorland.dk eller 48253666. 

  Ønsker du opbevaringsskabe med opladning finder du mange forskellige størrelser opladningsskabe med lås til mobiler / laptops og ipad her

 • Mærke Sono
  Kapacitet 35