• Høj hastighed & lavt strømforbrug!

  Nye professionelle alt-i-en inkjetprintere fra Brother

  Høj hastighed & lavt strømforbrug

  Nye professionelle alt-i-én inkjetprintere fra Brother

  Brothers nye og forbedrede serie af alt-i-én A3-inkjetprintere byder på en bred vifte af funktioner, såsom:

  • Ny og avanceret MAXIDRIVE printhoved-teknologi - Se videoen længere nede på siden her!
  • Kan bruge store blækpatroner, så der opnås en bedre printøkonomi
  • Første side ud på meget kort tid
  • Stærkt forbedret papirhåndtering

  MAXIDRIVE er Brothers nyeste inkjet-printteknologi, der gøre brug af et unikt, dobbelt-transformationelt, piezoelektrisk system, der udsender blæk med stor kraft. Chippen fungerer ved at sprøjte den rette mængde blæk ud på kortere tid, hvilket resulterer i de højeste printhastigheder for Brother-maskiner til dato. Chippen gør også printeren mere holdbar og gør den i stand til at printe op til 200 % mere, så brugerne både får en effektiv og en miljøvenlig, der har en længere levetid. MAXIDRIVE vil øge Brother-printeres printhastigheder med op til 150 %, og samtidig forbedre printkvaliteten samt øge maskinens holdbarhed.

  MAXIDRIVE
  Innovativ printteknologi
  Print større
  Gør dine dokumenter større og flottere med print i A3-format. Med A3-farveprint kan du gøre dit undervisningsmateriale eller dine præsentationer mere synlige, så de skiller sig ud, og så du fanger læserens interesse. Når du selv kan printe i A3-format, får du bedre kontrol over dine deadlines og kan nemt udvide dine muligheder.
  Fleksibilitet og brugervenlighed
  Brugervenligheden er helt i top for disse printere – det gælder både opsætning, trådløs tilslutning og daglig brug. Alt-i-én inkjetprintere tager hånd om dine store dokumenter og lader dig fokusere på dit arbejde imens. Du kan vælge automatisk dobbeltsidet print for at være miljøbevidst og spare papir, bruge den automatiske dokumentføder (ADF) til scan af flere sider, eller printe dine dokumenter i A3-format. Alt sammen funktioner, der øger din effektivitet og din produktivitet.
  Scanneteknologi
  Vores alt-i-én inkjetprintere kan meget mere end at printe. De smarte scannefunktioner forbedrer f.eks. din produktivitet betydeligt. Du kan scanne i farver eller sort-hvid i høj hastighed til flere destinationer for at forbedre workflowet.
  Udviklet til at holde
  Du har brug for en printer, du kan stole på. Vores professionelle og holdbare alt-i-én A3-inkjetprintere er udviklet til erhvervslivet, og de sikrer hurtig, sikker og professionel kvalitet, der kan tilpasses virksomhedens voksende behov.

   

   

  Innovativ printteknologi

  Brothers patenterede MAXIDRIVE-printchip anvender et unikt, dobbelttransformationelt, piezoelektrisk system, der udsender blæk med stor kraft.

  MAXIDRIVE-printchippen leverer lynhurtigt og holdbart farveprint af høj kvalitet. De enkelte blækdråber udsendes via en 40 mikrometer tynd film, der har 1680 individuelle kamre på en enkelt printchip.

  Forbedret printkvalitet
  Hver chip har 1680 kamre, hvor blækdråberne udsendes fra.

  Øget levetid
  Op til 200 % flere print i blækpatronens levetid. Specialudviklet piezoelektrisk element, der kan ændre form både opadtil og nedadtil.

  Højere printhastighed
  Op til 150 % hurtigere injektion med avanceret dråbekontrol.

  • Innovativ printteknologi

   Næste generation af effektive printere til store printbehov