Dispenser til hygiejnebind, tamponer og trusseindlæg

  Vi introducerer Tork nye dispenser som både har plads til hygiejnebind, tamponer og trusseindlæg.

  Tork Period Care Dispenseren er et must-have på den moderne arbejdsplads. Dispenseren giver nem adgang til menstruationsprodukter fra Libresse, som er markedsleder på det danske marked. Den har et enkelt, men slidstærkt design, som passer perfekt ind i toiletmiljøet. En lille dispenser med stor betydning for medarbejdertilfredsheden.

  Med Tork's nye produkt får du 3 produkter i 1 dispenser

  Dispenseren har plads til tre forskellige hygiejneprodukter, som medarbejderen kan vælge mellem. Alle produkterne er dermatologisk testede og parfumefri. Bind og trusseindlæg har desuden EU Ecolabel.

  1) Tamponer
  2) Trusseindlæg – diskrete, fleksible og bløde
  3) Bind – ekstra beskyttelse mod lækage

   Ligestilling

   Menstruation er en naturlig del af livet, men på jobbet og i skolen kan det skabe en usikkerhed. For 84% af kvinderne, som har oplevet at få menstruation uden at have menstruationsprodukter let tilgængelige, er gratis tamponer og bind ikke en luksusvare, men en nødvendighed på linje med toiletpapir. Alligevel er det kun 13% af arbejdsgiverne, der tilbyder gratis menstruationsprodukter. Nu er det tid til at skabe en mere lige arbejdsplads.

   Produktivitet

   41% kvinder har oplevet at være nødt til at forlade arbejdspladsen og gå ned i en butik for at købe menstruationsprodukter, mens 11% har været nødt til at tage hjem. 81% har sågar anvendt toiletpapir eller en anden midlertidig løsning, og 53% har været nødt til at spørge andre kvinder om at låne menstruationsprodukter.
   Dette medfører både usikkerhed og lavere produktivitet, så nu er det tid til at skabe mere kvindevenlige arbejdspladser.