Hæve/sænke bord Dencon 03502/0395 180x80 antracit/alu
Varenummer: 901998
 
Kr. 5.875,00 / stk.
Kr. 7.343,75 inkl. moms
 •  
Hæve-sænkebord fra Dencon - antracit laminat

Mere information

 • Et Dencon skrivebord er gennemført og solidt dansk design produceret i Danmark. Det gør Dencon skriveborde til et ergonomisk og fornuftigt valg for den professionelle og krævende bruger.
  Et Dencon sidde-/ståbord er yderst funktionelt og stilfuldt. Sammensat med en mangfoldighed af kombinationsmuligheder bliver fleksibilitet til et nøgleord.
  Det brede sortiment og det elegante og robuste design er med til at forbedre arbejdsmiljøet for den enkelte medarbejder, det giver øget arbejdsglæde og effektivitet i dagligdagen.
  Bordene er testet til professionelt brug og overholder samtlige danske og europæiske standarder.
  • Bordplade: Antracit laminat
  • Stel: 2 leddet alu-stel
  • Mål: 180x80 cm
  • Bordplader 22 mm MDF
  • Pladehjørner, radius 10 mm
  • Kantprofil 50 grader
  • Leverandørs varenr. 03502/0395

  Du kan læse mere om bordplade materialer i vores Guide om bord-overflader.

  Med kroppen i centrum
  Dencon har sat mennesket i centrum, når de designer skriveborde, for at tage hensyn til kroppen og kroppens funktioner. Det er vigtigt og sundt jævnligt at skifte stilling, når man arbejder. Bevægelse til muskler og led giver velvære. Velvære har indflydelse på effektiviteten og produktiviteten. Derfor kan alle Dencons arbejdsborde hæves og sænkes – i nøjagtig den position, der passer medarbejderen. Nemt og hurtigt i faste positioner. Samtidig kan højden altid frit justeres, så du altid står nøjagtig der, hvor du har det bedst. Desuden er kroppen organisk og kan ændre sig i løbet af dagen: De fleste mennesker er højere om morgenen end om aftenen, fordi ryggens disce synker i løbet af dagen og udvider sig igen når vi sover om natten. Desuden kan hælene på især kvinders sko variere fra dag til dag. Alt sammen noget Dencon har taget højde for i designet af hæve-sænkebordet. 

  Mindst mulig miljøbelastning
  Dencon A/S er certificeret efter ISO 14001. Dette sikrer, at Dencon har et miljøstyringssystem,som effektivt og ukompliceret dokumenterer, at de har kendskab til produktionens og produkternes miljøbelastning, samt sikrer at Dencon løbende reducerer deres miljøpåvirkninger. Dencons fortsatte mål er produktion og produkter med mindst mulig miljøbelastning. Åbenhed og konstruktiv dialog er væsentlige værdier for Dencon, og deres miljøpolitik og grønne regnskaber mv. er offentligt tilgængelige.

  Læs om ergonomi ved hæve/sænkebordet

  Er du i tvivl om reglerne for kontorarbejdspladsens indretning? Du kan læse om krav til arbejdspladsens indretning her

  VIDSTE DU, AT VI TILBYDER GRATIS INDRETNINGSHJÆLP?

  Send en mail til info@kontorland.dk eller ring på tlf. 4825 3666

  OBS - selvom vi gør vores bedste for at finde de mest præcise billeder, kan billeder og især farver variere i forhold til det viste.

 • Mærke Dencon
  Type Hæve/sænkebord
  Materiale Laminat
  Bredde 180 cm
  Farve Grå/Alu
  Størrelse 180x80 cm
  Kategori Hæve/sænkebord
  Vandring 70-120 cm
  Bordplade-farve Grå
  Bordplade-form Rektangulær
  Stel-farve Alu
  Dybde 80 cm
  Bordplade materiale Laminat