Hæve/sænkebord Conset 100x60cm hvid, alu stel
Varenummer: 902538
 
Kr. 3.308,00 / stk.
Kr. 4.135,00 inkl. moms
 •  

Hæve-/sænkebord | 100x60 cm | Hvid med alu stelMere information

 • Hæve-/sænkebord | 100x60 cm | Hvid med alu stel

  Pænt, stilrent og moderne design. De firkantede søjler giver et moderne look der passer til alle kontormiljøer. 501-33 tager kun 7 minutter at samle – så nemt er det!

  501-33 er EN527 TÜV testet.

  Bordpladen har hvid overflade (melamin) på både over og underside. Kanterne er af ABS og er 2 mm tykke og har en lille runding. Selve grundkernen er en 25mm MFC plade. Pladen er klassificeret som E0, det angiver formaldehyd-indhold i materialet og dets frigivelse. E0 er det laveste niveau, E1 er lovkrav for indendørs brug.

  Du kan læse mere om melamin og andre overflader i vores Guide om bord-overflader. Læs bl.a. om hvordan du bedst rengør de forskellige typer af overflader.

  MFC/Spåntræ er både fortidens og fremtidens materiale. Der er fine genbrugsprocenter. Måske har materialet været noget i en seng og i næste cyklus bliver det til noget i et køkken. Uanset er det lige nu en bordplade og det kan det være længe. Robust for slid, stød og væsker.

  En firkantet bordplade indgår nemt og ukompliceret i eksisterende indretning. Kabelgennemføring indgår som standard. Pladerne leveres indpakket enkeltvis med forstærkninger i hjørnerne - så din plade kommer frem i hel stand.

  Læs om ergonomi ved hæve/sænkebordet

  Se vores tema om hjemmearbejdsplads, hvor du også finder kontorstole, godt lys, printere og alt hvad du har brug for til hjemmekontoret

  OBS - selvom vi gør vores bedste for at finde de mest præcise billeder, kan billeder og især farver variere i forhold til det viste.

 • Mærke ConSet
  Type Hæve/sænkebord
  Materiale Melamin
  Bredde 100 cm
  Farve Hvid/Alu
  Tags Ergonomisk
  Størrelse 100x60 cm
  Kategori Hæve/sænkebord
  Vandring 57-122 cm
  Bordplade-farve Hvid
  Bordplade-form Rektangulær
  Stel-farve Alu
  Dybde 60 cm
  Bordplade materiale Melamin