Indbinding
Bestsellers in Indbinding

Perfekt indbinding - hurtig og nemt

Indbinding gør dit projekt præsentabelt

En flot indbinding af din opgave, dit projekt eller præsentation betyder rigtig meget. Hos Kontorland kan du finde indbindingsmaskiner fra anerkendte mærker som Fellowes og Leitz samt tilbehør af mange slags. Hvilken type indbinding skal du så vælge?

Spiralindbinding

En flexibel og billig indbindingsform, der  giver mulighed for at binde dokumenter op til 500 sider. Spiralryg eller wire er perfekt til manualer eller andre opslagsværk som bruges meget. Det er praktisk at kunne vende siderne hele vejen rundt, da det sparer plads. Vælg en plastforside og karton-bagside som afslutning og beskyttelse. Spiralindbinding med metalwire er en meget populær indbindingsform, der giver en stilfuld finish, udstråler kvalitet og er permanent og sikker - genial til rapporter og præsentationer. Med en ekstra tyk frosted forside får du et endnu mere eksklusivt look.

Limindbinding

Giver en pæn og præsentabel bog-agtig præsentation. Vælg en plastforside, hvor du kan se titelbladet igennem og en karton bagside. Du kan også vælge skinneomslag, der har læderpræget eller lærredspræget karton, for et endnu mere eksklusivt finish. Bruger du en printet side som bagside, kan du få indbindingen til at ligne en rigtig bog.

Hvilken maskine du skal vælge afhænger også af, hvor tit du skal bruge din indbindingsmaskine. Skal du fx ikke binde mere ind end ca. 150 sider et par gange om måneden, er det en manuel spiralindbindingsmaskine til hjemmet og det lille kontor, du skal vælge.  Skal du binde op til 300 sider ind et par gange om ugen, skal du have en lidt større og mere robust maskine. Skal du bruge den dagligt, har du brug for en heavy duty elektrisk indbindingsmaskine. Er du i tvivl, sidder vores dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig, og du er velkommen til at ringe på 48 25 36 66 og sende en mail på info@kontorland.dk