Kaffe, te & kakao
Bestsellers in Kaffe, te & kakao

Kontorland har et kæmpe udvalg af kaffe, te og kakao - altid til gode priser!

Kaffe er ikke bare kaffe! og te er ikke bare te! I Kontorland ved vi hvor vigtigt god kaffe er for arbejdsdagens kvalitet og effektivitet. Derfor kan du i Kontorland finde mange gode kaffemærker og -typer, så der er noget for enhver smag. Du finder selvfølgelig de anerkendte mærker som Café Noir og BKI, Merrild. Er du mere til te, kan du bestemt finde din yndlingste fra Lipton, Yogi og Pickwick. Og vi følger altid med i, hvad der er populært, så du kan finde den kaffe, der er god til koldbrygning, og den te, der giver den bedste vanilla chay latte. Er du til varm kakao eller chokoladedrikke, har vi nogle rigtig gode kvalitetskakaodrikke.

Og selvfølgelig har vi alt, hvad du har brug for, af tilbehør, så du kan bestille din kaffemælk, sødetabletterne og de kaffefiltre, tefiltre eller filterposer, du skal bruge samtidig. Bestiller du din kaffe hos os sammen med dine andre kontorartikler, sparer du samtidig tid og penge. Det er nemt og effektivt!

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din bestilling, er du velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf.: 4825 36 66, eller send en mail til info@kontorland.dk . Vi ved altid, hvad det nu var for et filternr., du bestilte sidst, og hvilken kaffe det var, der var så god til julefrokosten.