Kassefyld & beskyttelse
Bestsellers in Kassefyld & beskyttelse

Emballér dine skrøbelige forsendelser sikkert og trygt

Hos Kontorland finder du et stort udvalg af stødabsorberende materialer, til at pakke omkring dine skrøbelige varer, både til små og store forsendelser. Boblefolie, foam og bølgepap beskytter effektivt dit indhold mod stød, ridser og slag. Du finder det i alle størrelser og tykkelser, i ark eller ruller i vores webshop. Med vores Boblefolie coex 100cmx150m også kaldet bobleplast eller bubble wrap kan du beskytte dine skrøbelige forsendelser sikkert og trygt, og den er tilmed lavet af 50% genanvendt plast. Boblefolie er en type plastfolie, der er fyldt med små luftbobler, og som er meget populær til at beskytte skrøbelige genstande mod stød og slag under transport og opbevaring.

Du finder også det velkendte og effektive stjernefyld, der nemt strøs i kassen omkring det skrøbelige indhold. Stjernefyld er et let og fleksibelt fyld lavet af polystyren fyldt med luft. Det er små støddæmpende pakkechips der kan formes efter behov og bruges til at beskytte skrøbelige genstande mod stød og slag under transport og opbevaring. Vores stjernefyld er lavet af 100% genanvendeligt materiale.

Er du miljøbevidst finder du selvfølgelig også bølgepap lavet af genbrugspapir. Se fx vores brune bølgepap 100cmx70m som er vores bestseller. Det er ensidet bølgepap, pakket i ruller, og er en økonomisk og alsidig emballage. Den beskytter, fikserer og udfylder, og så er det lavet i miljøvenligt materiale - det er nemlig lavet af genbrugsmaterialer og er 100% genanvendeligt. Den består af kraftpapir og et miljøvenligt bølgelag.