Konference
Bestsellers in Konference

Konference - Alt i visitkort, navneskilte og kongresmærker

Hos kontorland har vi udvalget. Mangler du visitkort, kongresmærker eller navneskilte, finder du det her. Måske kikker du efter tilbehør som visitkortholder med klemme/clips, sikkerhedsnål eller indstik, yoyosnor, eller halsbånd (som også kaldes lanyards)? I kategorien visitkort finder du alt til møde, kursus, workshop, messe, præsentation, kongres og konference. Her finder du også ID-kort og ID-kortholdere i hård og blød plast samt bordskilte. Vi har også A4-ark til selv at printe dine visitkort på velegnede til alle printere.

Visitkort er nødvendigt i den personlige præsentation. Det letter kommunikationen og giver overblik. Visitkort gør det nemmere at netværke til konferencen og bordskilte gør det nemmere at debattere efter præsentationen. Handler det om identifikation af medarbejdere, besøgende eller konferencedeltagere er ID-kortholdere i hård plastik med yoyo-snor en vigtig sikkerhedsmæssig foranstaltning, da yoyosnoren sikrer at kortet er nemt at finde og vise frem, og en holder i hård plastik kan holde til flere dages brug og endda til hverdagssbrug. Til den kortvarige kursus eller kongres er det måske mere optimalt med en holder i blød plast og en klemme, der er skånsom mod tøjet. Kombinationen af klemme og sikkerhedsnål sikrer, at det er nemt at tage skiltet på uanset beklædning.

Er du i tvivl om hvilken type visitkort du har brug for er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail til vores dygtige kundeservice.