Labelprinter Brother PT-P900W t/3,5 - 36mm TZe-tape & HGe
Varenummer: 395799
.
Kr. 1.890,00 / stk.
Kr. 2.362,50 inkl. moms
 •  

Label printer Brother PT-P900W t/3,5 - 36mm TZe-tape & HGe - Super hurtig professionel labelprinter med PC-forbindelse og integreret Wi-FiMere information

 • Super hurtig professionel label printer eller label maker med PC-forbindelse og integreret Wi-Fi. Med PT-P900W labelmaskine kan du skabe specialdesignede og holdbare labels i mange farver og bredder.

  Med seriens bredeste skrift-bredde, hundredevis af symboler, udskrift af stregkoder og muligheden for at udskrive labels fra Microsoft Office, er PT-P900W den ideelle labelmaskine til at lave tilpassede skilte, instruktioner, sikkerheds-information og klistermærker til ejendele i hele virksomheden. Og med Brother-tape tilgængelige i forskellige farver og materialer til flere typer af brug, har du den perfekte labelløsning til opmærkning af ejendele og udstyr.
   
  Opmærkning af lager
  PT-P900W er ideel til fx opmærkning af lager, da den er hurtig og relativt lydløs, hvilket er afgørende, især når der skal printes store mængder labels ad gangen, såsom op til 6 km labels. Med store lagre og tusindvis af varenumre, er en præcis og tydelig hyldeopmærkning en nødvendighed. Brother's P-touch labelprintere er skabt med specifikke krav til fleksibilitet, kvalitet, funktionalitet og pris i tankerne.
  Læs mere om opmærkning af lager med Brothers PT-labelprinter i vores guide
   
  Funktioner
  • Skab holdbare labels op til 36 mm i bredden
  • Hurtig print i høj opløsning
  • Integreret Wi-Fi, så du kan printe labels fra flere enheder, inkl. tablets og smartphones
  • Avanceret kniv med med funktion til let-aftagelige labels
  • Inkludér billeder, stregkoder og rammer til dine labels
  • Forbind data i ark til batch og print flere labels på en gang
  • Mærke    Brother
  • Type    Tapeprinter
  • Bredde    Op til 36 mm
  • Model    Bordmodel
  • Tilslutning til PC    Ja

  Inkorporer labeludskrivning i dine løsninger

  For udviklere inden for software og apps åbner vores PT-P900W en verden af muligheder ved at tilbyde Software Development Kits (SDK'er) til Microsoft Windows, iOS og Android-enheder, som gør det muligt at integrere labeludskrivning i din egen software eller app. Dette gør PT-P900W til det perfekte valg for enhver situation, hvor holdbare labels er uundværlige.

  Skab industrielle labels på PC og Mac

  PT-P900Wc er udstyret med P-touch Editor-labeldesignsoftware til både Windows og Mac. Denne software indeholder avancerede funktioner, der normalt kun findes i dyrere skrivebordsmodeller, inklusive standard 1D- og 2D-stregkoder, mulighed for at importere logoer og anden grafik samt adgang til de installerede skrifttyper på din computer. Du kan nemt forbinde til Microsoft Excel-ark eller .csv-filer for hurtig og nem labeludskrivning.

  Labeludskrivning fra smartphones og tablets

  Nu kan du hurtigt og smidigt designe og udskrive labels direkte fra din smartphone eller tablet uden behov for at tænde din computer. Med Brother iPrint&Label-appen får du trådløs forbindelse til PT-P900Wc, hvilket gør det nemt at skabe og udskrive labels. Du kan også drage fordel af Brothers Pro Label Tool-app, en gratis app skabt til at lave labels til telekommunikation, datakommunikation og identifikation af elektriske installationer efter behov. Denne app gør det simpelt at udskrive labels fra din mobile enhed til en Brother-labelprinter via trådløst netværk.

  Fleksibel labeludskrivning overalt, når som helst

  Der er øjeblikke, hvor en stikkontakt er utilgængelig, som på byggepladser eller når du er på farten. Med PT-P900Wc kan du forvente uafbrudt brug takket være muligheden for en batteribase og et genopladeligt Li-ion-batteri.

  Den ultimative labelprinter til alle opgaver

  PT-P900Wc er den ideelle løsning til enhver opgave på arbejdspladsen takket være dens evne til at levere mange farvekombinationer, labelbånd med en bredde op til 36 mm, kant-til-kant udskrivning, hurtig og højopløsningsudskrivning, dokumentarkivering og alsidig labelskabelse - uanset hvor du befinder dig.

  Fleksibel tilslutning via kablet eller trådløst netværk

  Denne kompakte labelprinter til skrivebordet kan tilsluttes din PC eller Mac via USB-kabel eller via trådløst netværk, hvilket muliggør deling af printeren blandt flere brugere eller placeringen, der passer dig bedst.

  P-touch laminerede labels - Testet ud over det almindelige

  Brother TZe-tape findes i et bredt udvalg af farver og bredder, herunder specialtape såsom stærkt klæbende tape, fleksibel tape (ideel til ombinding af kabler) og sikkerhedstape. Disse laminerede labelbånd er ekstremt holdbare og er designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, fugt, slitage og kemikalier.

  Praktisk skæremekanisme for nem aftagelse af labels

  Den avancerede skæremekanisme gør det nemt at fjerne enkeltlabels fra en lang rulle, samtidig med at dine labels holdes pænt organiseret.

 • Mærke Brother
  Type Tapeprinter
  Bredde Op til 36 mm
  Model Bordmodel
  Tilslutning til PC Ja
 • 395799_pt-p900wc_pdb.pdf 449.00 Kb